Mitöl lesznek a ruhák illatosak?
Mindig érzem sok emberen még méterröl is hogy a ruhàjàbol àrad az öblitö illat.
Hogyan teszik ezt lehetövé?
Én màr probàlkoztam lenorrel,meg hasonlova,és dupla adag öblitö,de csak addig érzem amig megnem szàrad...
Valakinek valami jo ötlete,vagy öblitö tipus?
ha van rálehetőség akkor pl. az udvaron vagy az erkéjen száradjon meg a ruha de csak akkor ha nem kap semmi cigi szagot stb.
fura de a bent száradt ruháknak nincs olyan jó illata mint ami szabadban szárad
mINDEGYIKET KIPROBÀLOM,DE AZT TARTOM KÜLÖNLEGESNEK,AHOL AZT IRJA VALAKI,HOGY LEÀLLITJA A GÉPET ÉS LAVORBAN FELHIGITOTT ÖBLITÖT TESZ BELE.
NOS AUTOMATÀNÀL NEM TUDOM HOGY EZ LEHETSÉGES -E,DE MEGPROBÀLOM:)
ÉS KÖSZÖNÖM
Szia!
Sokáig küzdöttem magam is a problémáddal, a megoldás a fenti "kollégám" levelében van. Jó minőségű (Lenor, Silan, ebből általában az aromaterápiás) öblítő, hígítatlanul a maximumig töltve. Ha sokkal kevesebbet töltesz nem elég, ha többet, a program közben beszívja a mosógép és nem mentél az öblítővel semmire (bár ez is lehet mosógép függő, de általában így van).
most mosok,és kiprobàlom a maximumig töltést(eddig lenoros voltam,most van nekem silan aromaterapi!!!!!!!!!
Beszàmolok,hogy sikert értem -e el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!