Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mitöl lesznek a ruhák illatosak?

Mitöl lesznek a ruhák illatosak?

Figyelt kérdés

Mindig érzem sok emberen még méterröl is hogy a ruhàjàbol àrad az öblitö illat.

Hogyan teszik ezt lehetövé?

Én màr probàlkoztam lenorrel,meg hasonlova,és dupla adag öblitö,de csak addig érzem amig megnem szàrad...

Valakinek valami jo ötlete,vagy öblitö tipus?

2008. szept. 5. 21:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

ha van rálehetőség akkor pl. az udvaron vagy az erkéjen száradjon meg a ruha de csak akkor ha nem kap semmi cigi szagot stb.

fura de a bent száradt ruháknak nincs olyan jó illata mint ami szabadban szárad

2008. szept. 7. 10:30
 12/25 A kérdező kommentje:

mINDEGYIKET KIPROBÀLOM,DE AZT TARTOM KÜLÖNLEGESNEK,AHOL AZT IRJA VALAKI,HOGY LEÀLLITJA A GÉPET ÉS LAVORBAN FELHIGITOTT ÖBLITÖT TESZ BELE.

NOS AUTOMATÀNÀL NEM TUDOM HOGY EZ LEHETSÉGES -E,DE MEGPROBÀLOM:)

ÉS KÖSZÖNÖM

2008. szept. 7. 11:12
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam a "leállítós" módszert. Nekem is automatám van, mondjuk felültöltős, ezért ki tudom nyitni a tetejét. Az elöltöltősnél nyilván nem lehet.
2008. szept. 7. 12:54
 14/25 -Pimpike- ***** válasza:
100%
Az ablakos gépnél is meglehet állítani a mosást . Én így szoktam : megfigyeltem mikor " szedi be" az öblítőt a gép várok néhány forgatást és akkor megállítom és hagyom az öblítőben állni. Megfigyeltem hogy csak 10 percet forgatja a ruhákat a gép az öblítővel, szerintem ennyi idő kevés ahoz hogy jó illata legyen.Majd egy órával később ismét elindítom és ott folytatja a programot ahol abba hagyta.
2008. szept. 8. 11:42
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki: Lenor summer (citromsárga színű). Én kimosok vele, kiteregetek a kisszobába és ahová megyek a lakásban mindenhol érezni, a ruhák pedig jó illatúak tőle.
2008. szept. 9. 10:51
 16/25 anonim ***** válasza:
77%
Ja! És én hígítás nélkül teszem a dobba, egy kis mosópor adagoló flakonba. De csak óvatosan, mert a tömény öblítő, foltot hagy a ruhán.
2008. szept. 9. 10:53
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Ugy is lehet hogy miutan megallt a mosogep,teszek egy ujabb adag oblitot es beallitom csak oblitoprogramra,tehat egeszsegesebb mint mosas kozben megallitani a gepet vagy lesni hogy mikor jon az oblites.
2008. szept. 9. 22:28
 18/25 anonim válasza:
100%

Szia!

Sokáig küzdöttem magam is a problémáddal, a megoldás a fenti "kollégám" levelében van. Jó minőségű (Lenor, Silan, ebből általában az aromaterápiás) öblítő, hígítatlanul a maximumig töltve. Ha sokkal kevesebbet töltesz nem elég, ha többet, a program közben beszívja a mosógép és nem mentél az öblítővel semmire (bár ez is lehet mosógép függő, de általában így van).

2008. szept. 12. 08:45
 19/25 A kérdező kommentje:

most mosok,és kiprobàlom a maximumig töltést(eddig lenoros voltam,most van nekem silan aromaterapi!!!!!!!!!

Beszàmolok,hogy sikert értem -e el!

2008. szept. 12. 08:59
 20/25 anonim válasza:
100%
Én a sárga lenort tudom neked ajánlani, mert azt még két hét múlva is érzed..és sztem elég egy kupakkal is...én is annyit szoktam tenni..és száradás után is érzem..ha ez sem válik be, akkor azt tudom mondani, h biztosan megszokta már az orrod az illatot, és ezért nem érzed.
2008. szept. 13. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!