Mitöl lesznek a ruhák illatosak?
Mindig érzem sok emberen még méterröl is hogy a ruhàjàbol àrad az öblitö illat.
Hogyan teszik ezt lehetövé?
Én màr probàlkoztam lenorrel,meg hasonlova,és dupla adag öblitö,de csak addig érzem amig megnem szàrad...
Valakinek valami jo ötlete,vagy öblitö tipus?
Hm... lehet, hogy a fél flakont beleöntik a mosógépbe, más ötletem nincs. Viszont lehet olyan turpisságot csinálni, hogy tiszta illóolajat csöpögtetsz a szekrénybe, a polcok sarkába, hogy ne kenje össze a ruhákat. Általában a levendula jó, mert még a molyokat is távol tartja, de tulajdonképpen az ízlésedtől függ, hogy milyen illatúra szeretnéd a ruháidat.
Az is lehet, hogy a kemény víz miatt nem ivódik bele a ruhákba az öblítő? Vagy nem mossa ki a mosógép rendesen az öblítőt - ez viszont egy idő után vegyszerallergiát okozhat.
Én dm-es öblítőt használok, de nem dől az öblítőillat a ruhákból, viszont jó érzés belebújni. ;)
No, ezek csak az én agymenéseim. :)
az utobbi vàlaszadonak:Nos az én ruhéim sem koszosak,nem is lehetnek,hisz napi rendszerességgel vàltom öket,illetve mosàsnàl hasznàlok mosoport,és öblitöt is........
tehàt tiszta ruha önmagàban jo illatunak kell legyen........nem teljesen igaz.
ok friss, de nem olyan amit akarok:olyan hogy àradjon bnelöle az illat.
Nos lehet nem is rossz ötlet,valakit csak ugy leàllitani,aki illatozik,és ràkérezni:)lehet még én is bàtorsàgot veszek...
Végül is mindidàig a lehetö legtöbb öblitöt és mosoport kiprobàltam semmi sem vàlt be:((((((((
de lehet a dupla adag öblitöt kellene mégegyszer megduplàzni??????????????????''
Vàrom a tovàbbi tippeket!És köszönöm az eddigieknek
A folyékony mosógélek nagyon jók, pl én a Dreft baba sensitivet használom, mellé pedig a kék coccolino, kék lenor!
És sokan rákérdeznek mivel mosok, ja és nem hígítom az öblítőt, de a túl sok sem jó, mert már jártam úgy hogy foltos maradt a ruha a túl sok öblítőtől!
Szia!
Nekem ez vált be: jó minőségű öblítőkoncentrátumot veszek (Lenor, Silan), nem higítom, és a mosógépben a "max" jelzésig töltöm, tehát, majdnem 2 adag megy a mosógépbe. Az olcsóbb öblítőkkel nekem nem vált be.
Igaz így sokkal hamarabb elfogy, de valamit valamiért.
Próbáld ki, remélem beválik neked is!
Én így szoktam:
A mosógépet megállítom az első centrizésnél, és lavórban felhígított öblítőt öntök bele. Nem sokat, de nem is keveset. Sötétkék, vagy fehér Quanto-t használok, és nagyon sokan megkérdezik, hogy mitől van a ruhámnak ilyen jó illata:))És én is érzem, különösen a férjem pólóin. Van még egy: a kék Tomi kristály gél, ennek is nagyon-nagyon kellemes, tartós illata van.
Amikor csak "simán" beleöntöm az öblítőt a megfelelő tartályba, én sem éreztem a várva várt jó illatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!