Mit tegyek, a ruhák ne két-három napig száradjanak, büdősek is lesznek? Hogy gyorsabban száradjanak.
Jajj, ez értelmes volt.
Szóval, szeretném, ha gyorsabban száradnának a ruhák. Hideg van már és nem tudom már a nyitott ablakhoz tenni a szárítót, viszont így lassabban szárad és még az öblítő illata sem marad meg.
:(
Radiátorra pakolni hülyeség. A radiátor lényege, hogy a meleg levegő felszáll és a helyébe jövő levegőt újra felmelegíti. Ha rápakolsz, azzal a levegő áramlását gátolod: kevésbé tud melegíteni.
Próbálkozz inkább ventillátorral. A folyamatos levegőmozgásban gyorsabban szárad a cucc. És figyelj, hogy a fürdőszoba levegője ne legyen párás, mert akkor nem tudja a nedvességet felvenni a ruhából.
Mi is szenvedtük ettől, több napig száradt ruhákban áporodott szagú volt mindenki.
Mígnem egyszer a párom egy piszoknagy számítógép- ventillátort ellátott vezetékkel és dugasszal és madzagon belógatta a fürdőszoba ajtóba, azt mosás után mindig bekapcsoljuk és fújja a fregolira a levegőt. Azóta nincs áporodott szagu ruha.
Én is társasházban lakom, télen napokig száradt a ruha stb...
Én vettem egy elektromos párátlanító gépet a Bauhaus-ban kb. 50ezer Ft-ért. Ezt berakom oda, ahol teregetni szoktam (fürdő, kisszoba)Ha egész éjjelre bekapcsolom, akkor reggelre majdnem száraz minden.
Persze ennek ára van. 300W-ot fogyaszt, vagyis óránként kb. 15 Ft-t.
De legalább nem büdösödik be a ruha, nem kell napokig kerülgetni a szárítót, és nem párásodik be a lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!