Mi az isten tart ilyen sokáig egy mosásban?
Egyszer már próbáltam, de nem lett jó vége... Most feleségem leírta mit hova állítsak be, de nem gondoltam, hogy ez ilyen sok idő. A hét meg túl gyorsan eltelt, és megint csak, nem gondoltam, hogy ez ilyen sokáig tart.
Na mindegy, akkor rákeresek neten.

:DDD
Ez kamu kérdés.
Férfi vagyok és tudok mosni, leégne a pofámról a bőr, hogy egy ilyen feladatot nem tudnék megoldani.

Külföldi barátom mesélte, hogy a bátyja harmincvalahány éves, szülőktől 120 km-re lakik. Vadászpilóta.
Hetente hazahordja a szennyest, mert nem tudja, hogy hogyan kell a mosógépet működtetni.
Ezen kifeküdtem, mert egy vadászgépet tud irányítani, de a mosógépet már nem. :) Feltételezem, hogy a vadászgép irányítópanelja egy pöppet bonyolultabb, mint a mosógépé...

Mi is másfél órás programot használunk (valami eco, de én sosem mostan még ezzel a géppel, valahogy a páromé lett ez a feladat, amúgy én vagyok a nő és én vagyok itthon, de mit tesz az? korábban főleg én mostam s volt az életemben jócskán, hogy kézzel, no, azt nem vágyom vissza).
Centrifugálni maxon kéne, így sem szárad hipphopp, bár nem tudom a lakás páratartalmát. Itt napokig szárad a ruha, csak nyáron a teraszon nem. Van hova tenni 3 adag mosnivalót? Nekünk egy adag alig fér el a vállfás tartón és a normál szárítón, bár ez utóbbi a kád fölött van és nem olyan óriási.
A mosógépet nem hiszem, hogy elrontanád azzal, hogy elindítottál egy programot...
Gondolom a fordulatszámot miközben már megy a gép nem nagyon kéne állítgatni, ugye?
Amúgy meg ne nézzetek valami asszonyverő szörnyetegnek. Kéthetente jön a takarítónő, ő azért sok mindent megcsinál. Ami marad az a mosás, mosogatás, porszívózás, macska etetés. Ez azért nem olyan sok. Csak lusta voltam, hagytam felgyűlni.
Nyilván a macskát nem éheztettem csak a többit.

Nem tudom, hagyja-e a gép menet közben, én elvárnám, hogy amíg nem jutott el a centrifugálásig, az átállítható legyen, de azt is elvárnám, hogy hagyja azonnal kinyitni azt a nyamvadt ajtót, ha végez. Nem tudom, milyen biztonsági elvek alapján csinálja ezt... Na mindegy.
De ha ez az első mosás, s van még 2, akkor azoknál majd átállíthatod 1200-ra a fordulatszámot :)

Szerintem is kamu.
Persze, este 9 után indít el 3 mosást :)
Inkább 3 sört, és jön a hülyeség.
Persze kamu, egyértelmű...
Amúgy már a harmadik kör megy. Azóta el is mosogattam, most már unatkozom. Szóval csináltam képet, csak hogy egyértelmű legyen, mennyire kamu. Már aludnék nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!