Nekem is mosogép bajom van segitenétek?
Figyelt kérdés
tezsek fel képet
tegnap mostam fehér ruhákat volt vagy 10 darab kimostam kivettem a gépböl(minek után leállitottam mert olyan hangokat adott ki hogy azt hittem szétesik.
kinyitottam a fedelét és termetes lyukat találtam ott aol elviekben tilos lenne. és mondom mindig za értékhatáron belül mostam a géppel. 5 éves a gép.
szerintetek kuka?
2015. márc. 16. 07:57
2/7 anonim válasza:
Ez olyannak tűnik, mintha valami beszakította volna azt a feltehetően műanyag körbefutó karimát. A kitört darab nyilván ott van valahol az üst fala és a forgódob között. Azt mindenképpen ki kell venni. Talán egy szerelő ki tudja cserélni a műanyag karimát.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!!
2015. márc. 16. 08:31
4/7 anonim válasza:
vsz a dob törte el. Eltört a rugója vagy csak kiakadt vagy ilyesmi okozhatja
5/7 anonim válasza:
És még a nyitófülön kellene lennie egy műanyag nyitószerkezetnek is, szerintem az szakította be oldalt, tehát annak is ott kell lennie valahol belül.
6/7 anonim válasza:
Illetve házon belül, dobon kívül :)
--előző voltam--
7/7 anonim válasza:
Egyébként én nem dobnám ki csakezért a gépet, ha a darabot sikerült kibányászni, akkor szilikonragasztó/tömítővel visszaraknám a helyére, ez egyrészt biztosan tömít, másrészt bírja a meleget is. Ha a hiányzó darab nincs meg, akkor pedig (szintén szilikonnal) lehet felragasztani sörös/kólás dobozból kivágott darabot, ami elfedi a lyukat. Így bár nem lesz olyan, mint az új, viszont tökéletesen használható lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!