Hány kg-os mosógépet érdemes venni egy 3 fős család számára?
Figyelt kérdés
Két felnőtt és egy csecsemő részére.
Felültöltős mosógépről lenne szó.
2015. márc. 1. 10:43
1/9 anonim válasza:
A hagyomanyos 4,5-5kg-os boven eleg.
2/9 A kérdező kommentje:
Elnézest, elírtam a kérdést, ELÖLTÖLTŐS-t szeretnénk.
2015. márc. 1. 10:54
3/9 anonim válasza:
Nekem 6 kg-os van, ketten vagyunk. Mivel heti 1x van nagymosás, így nagyon szeretem :) A régi 5 kg-sal plusz egy adag mosás jött ki.
4/9 anonim válasza:
Nekünk 2 főre a 8 kilós simán megtelik 2x egy héten, és nálunk szín szerint nem is kell váloganti, mert szinte csak sötét van. Ha gyerek is lesz, ennél tuti nagyobb fog kelleni.
6/9 anonim válasza:
Nekünk 5 kilós van, 5 főre. Én minden másnap mosok.
7/9 anonim válasza:
Nekünk 3,5 kg-os mini van, mert más nem fér el, elég is ez, mert úgyis színenként mosok. A baba miatt nálad nyilván több mosnivaló keletkezik, 4-5 kg-os szerintem elég lesz.
8/9 anonim válasza:
Nekünk 8 kg-os van, 4 főre.
A normál méretű, nem keskeny elöltöltősbe 4-5 kg-nál több ruha nem fog beférni, kivéve farmer. Mérj le egy adagot.
Azért jó a nagyobb teherbírású gép, mert egy nagy méretű paplant is könnyedén kimos.
7-8 kg-osban gondolkoznék a helyedben.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kedves utolsó azt hiszem igazad van, 7 kg-ost veszünk ezt már eldöntöttem.
2015. márc. 5. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!