Miert tartjak kenyszeresnek, azt aki minden nap takarit?
Engem meg az érdekelne, ki határozza meg itt a %-okat? (Elég tendenciózus, ahogy észrevettem.)
A "FŐNÖKSÉG"-e az oldalnak?
Minek? Mi célból? Mi okból?
A százalékokat egy elég egyszerű módon számolják. A látogatók szavazatai alapján átlagolják. Természetesen egy minimum szavazatszámnak meg kell lennie, hogy releváns legyen.
Ez egyébként elég kezdetleges módszer és piszkosul félrevezető, mert rengeteg komplexusos degenerált van az oldalon akik abban élik ki magukat, hogy minden válaszra (sokszor kivétel nélkül) negatív szavazatot adnak. Eddig ami abszolút vitte a pálmát: válaszként visszakérdeztem, hogy milyen forrásra alapozza az állítását a kérdező (nem ironikus módon, hanem tényleg érdekelt) és 48%-ra leszavazták. Igazából nem foglalkozok már ezekkel (nem is nézem).
Érdekesség gyanánt a tudományos témakörökben (pl számítástechnika) ritkább a válaszok értékelése és eddig még nem találtak oda a kényszeres negatív szavazók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!