Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Valami tuti jó fuga tisztító?...

Valami tuti jó fuga tisztító? Olyan kéne ami a szürkeséget a padlón ( mosok fel rendszeresen és mégis olyan), illetve a konyhában a zsírt is leszedi?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 19:52
 1/7 anonim válasza:
Fugatisztitasra a fugaba sosavat. Elkezd pezsegni valahogy kipezsgi a kodzt,es utana csak lemosod. De esszel a sosavval!
2010. febr. 9. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Tényleg ésszel, mert egy-két alkalom és lehet is újra fugázni, ugyanis azért pezseg, mert a sav oldja magát a fugát. Az tény, hogy vele együtt a koszt is, de mi a cél?

Én kis körömkefével szoktam sikálni ha már nagyon zavar. Ezért is praktikusabb a sötét fuga...

2010. febr. 9. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Én Cif folyékony súrolószert teszek a fugára és körömkefével súrolom a fugát. Ezzel nem maratom ki. Idő és munkaigényes, de szép tiszta lesz.
2010. febr. 10. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy megint csak ideig-óráig lesz tiszta. Tényleg praktikusabb a sötét fuga.
2010. febr. 10. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Én azt mondom hogy sósavval ne próbálkozz! Elég irritáló és büdös.Nekem az ecet 15%-20%-os szokott bevállni.1dl víz 1dl ecet. A dörzsis mosogató szivacs is sokat használ.Vagy pedig szódabikarbónát hintesz a fugákra,bedörzsölöd citrommal,kicsit átsúrolod majd szárazra törlöd és már kész is.Ezek környezetbarátabb és egészségesebb módszerek.Kicsit tovább tart mint a drága vegyszerekkel de ezek álltalában minden háztartásban megtalálhatók és olcsóbb is. Nekem ezek váltak be.
2010. febr. 10. 14:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha zsírt szeretnél eltávolítani,tudom Neked ajánlani az üvegkaparót.Elsö hallásra(olvasásra)talán ijesztő,de nagyon hatásos. Abszolút nem karcol.Csempéről,járólapról,kerámia lapról le lehet vele szépen tisztítani az odaszáradt zsírpacákat.Mosogatószeres meleg vízzel előtte is és utánna is át kell törölni,majd szilviával szárazra.Ha folyékony zsírtól szeretnél megszabadulni,arra nagyon jó az ultraderm.Az szerintem egy csodaszer.Az autószerelők is ezzel mosnak kezet!
2010. febr. 10. 14:47
 7/7 anonim válasza:
Fogkrémmel próbáltad? Nekem bejött! (:
2010. márc. 6. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!