Hogy szeded ki a fehér gallérból a szürkeséget?
Figyelt kérdés
A férjem elég tiszta ember, de a fehér ingei gallérja rémálom. Szinte fekete minden használat után, és nem jön ki egy sima mosással. :( Mit tegyek?2011. jún. 14. 14:36
1/5 anonim válasza:
Mosószappannal próbáltad már mosás előtt bedörgölni? Egy-két órát hagyd úgy állni. Valamikor létezett gallér- és kézelőtisztító, valami hasonló nincs most?
2/5 anonim válasza:
Mosószappan, de ecetből és szódabikarbónából keverj masszát. Kend rá a gallérra,dörzsöld egy kicsit meg. Hagyd rajta pár órahosszát,utána mosd ki.
3/5 anonim válasza:
röhely de ezek szerint igaz ezek a mosógépek minent csinálnak csak nem mosnak nekem whirlpool van 50 fokon mosom és tiszta lessz de anyunak az indesitbe nem meg a siemens be sem én ezt nem értm de lehet az is számít hogy arielt haszálok ja és dörzsöld be szappnal
4/5 anonim válasza:
Vanish folteltávolító szappan még hideg vízzel is kiveszi.
Dörzsöld be a foltos részt és úgy rakd a gépbe.
5/5 anonim válasza:
Nekem is vanish szappan vált be-bevizezem, bekenem az ing nyakát és a csuklórészt és mehet a mosógépbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!