Azt hiszem, elrontottam a mosogatógépünket. Sietve betettem egy edényt, amiben pudingot főztem. Szerintetek mit tegyek?
Vandégsereg volt nálunk, és mivel eléggé kisi lakásban lakunk, vacsora után gyorsan rendet akartam rakni, és betettem a mosogatógépbe a pudingos edényt is. Azóta nem mossa el a dolgokat jó.
Lehet véletlen egybeesés is, de kétlem... Melegít, vizesek a dolgok alul is, felül is, mégsincsenek elmosva jól. A zsíros tányér zsíros marad, a kakaós bögréből pedig csak félig van kimosva a kakaó.
Olyan, mintha nem spriccelne elég erősen. Megmostam a szűrőt, a lapátokat ellenőriztem (csap alá tettem, és tökéletesen folyik belőle mindenhonnan a víz). Próbálkoztam ecetes módszerrel. 70 fokon indítottam el, öntöttem be a gépbe is, és pohárba is raktam. Utána rányomtam még egyet üresben is, de amikor újra a koszos cuccokkal próbálkoztam, a helyzet változatlan.
Nem kioktatást szeretnék kérni a puding minatt, hanem tanácsot.
Esetleg tudtok olyan szerelőt, akinél ingyenes, vagy legalábbis olcsó a kiszállási díj? Szeretném megoldani egyedül, de ha nem sikerül, akkor ez az opció is él.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!