Józan Paraszt kérdése:
Ha elrontottam a kültéri ajtó berakását, de már be purhaboztam, ki tudom venni és újra berakni rendesen?
Figyelt kérdés
Ugyanis nincs vízszínben sajnos és nem jol záródik.2013. dec. 28. 20:37
1/6 anonim válasza:
Természetesen kiszedheted: szépen körbevágod, letisztítod és berakod rendesen! Használj egymással szembefordított ékeket, támaszd ki rendesen, és akkor nem ér meglepetés.
2/6 anonim válasza:
Sz.ar munka lesz. De úgy csináld ahogy az első írta. És ha akkor sincs vízszintbe akkor baj van keress egy hozzáértőt.
3/6 anonim válasza:
A betörők is így szedik ki!
- Lefeszítik a takarólécet,
- Körbevágják sniccerrel a púrhabot,
- majd bedöntik az előszobába az ajtót.
4/6 A kérdező kommentje:
Király komment a betörős:)kösz mindenkinek!Akkor tavasszal megcsinálom.
2013. dec. 29. 11:16
5/6 anonim válasza:
Azért jobb helyeken a úrhabon kívül még hilti szalaggal is odaerősítik na nem mintha azt a betörők nem tudnák elvágni.
6/6 anonim válasza:
Ha ajtórögzítő csavarokkal rakod be a keretet, akkor jelentősen megnehezíted a betörő dolgát, mert flexre is szüksége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!