Mit csinálok rosszul a takarításban? Ti hogy takarítotok?
Figyelt kérdés
Laminált padló és járólap van a lakásban. Hetente 2-3x porszívózok, és minden nap feltörlök. Ennek ellenére 6 hónapos babám keze mindig szöszös, koszos ahogy mászik ugye egész nap. és persze a keze állandóan a szájában van. Cipővel a szobákba nem megyünk be, állat nincs, akkor valamit én rontok el. :(2015. jan. 15. 11:37
11/16 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek, picit megnyugodtam. Persze, nem akarom sterilizálni a gyereket, csak ez úgy zavar, de akkor ezt meg kell szokni.
Az hogy ne a földön legyen-mászik, így a nagyágyon, kanapén nem tud lenni, mert vagy leesik, vagy percenként visszahúzom, akkor meg a mozgásában korlátozom.
A kiságyában alváskor van, meg amíg porszívózok, nem nagyon szeretem bezárni, minek. Hintázni persze szokott, na de az max pár perc. Azt gondolom, hogy nem az ő mozgását fogom lekorlátozni ennek orvoslására, akkor inkább porszívózok minden nap. Köszi :)
2015. jan. 15. 12:44
12/16 anonim válasza:
Lehet van a lakásodban néhány olyan (agyonhasznált) szőnyeg, ágytakaró aminek össze van törve a szerkezete, és ezek folyamatosan szöszölnek. Próbáld ki, ha ezeket megrázod, mennyire kavarog a por a levegőben.
13/16 anonim válasza:
Ezért porszívózunk naponta, sajna minden nap rengeteg por gyúlik össze, az ajtó és ablakréseken is jön be sok piszok, főleg ha fúj a szél, ez mostanában gyakran előfordul. Nem csinálsz semmit rosszul, sajna ez van.
14/16 anonim válasza:
Lehet, nem elég, hogy csak a szobák előtt veszitek le a cipőt. Beviszitek a cipővel a koszt mondjuk a konyhába, és ott lesz piszkos a baba keze vagy esetleg onnan meg széthordjátok a papucsotok talpán.
15/16 anonim válasza:
Ilyenkor télen, amikor nincs folyamatosan nyitva az ablak, a "házipor" legnagyobb részét a ruházatunkból, kanapénkból, törölközőnkből, zokninkból kihulló apró, szinte mikroszkópikus szálak, foszlányok okozzák. Ezt valóban csak a mennél sűrübb porszívózással, és nedves feltörléssel lehet néhány órára eliminálni. Aztán a ruhaanyagok mozgatásával (végigmegyek a nappalin felöltözve) és újraképződik az egész...
16/16 anonim válasza:
Az immunrendszer kialakulásához, erősödéséhez meg kell enni pár kiló port te is , én is megettük meg aki volt gyerek mindenki. Ez az élet Babolcsai néni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!