Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minden nap főztök és takarítotok?

Minden nap főztök és takarítotok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
nem. a lakásban így is 28 fok van. nem fogok még jól befűteni a gázkályhával! bolond lennék!
2009. júl. 15. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

Muszáj ha enni akarunk...és a kosz sem ehet meg minket...

Kislányom születése előtt sokkal nagyobb figyelmet fordítottam a rendre hát sokat változott a helyzet...(fertőtleníteni meg muszáj a csúszkálás miatt!:)

2009. júl. 15. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden nap főzök, mosogatok, felsöprök, felmosok, + szendvicset készítek a páromnak másnapra, kávét főzök, gázt letakarítom.

Minden másnap, vagy háromnaponta porszívózok.

Heti kétszer mosok.

Hetente fürdőt takarítok.

Minden egyéb "ahogy esik, úgy puffan" alapon megy. Ebben az oltári melegben meg pláne! A gyerekkel foglalkozást egyébként is fontosabbnak tartom, mint azt, hogy ragyogjon a lakás.

Majd ha nagyobb lesz, lesz másképp is! Addig meg akinek nem tetszik,... ;)

Első időkben zavart, hogy nem megy minden flottul. Most már teszek rá! :D

8,5 hónapos baba anyukája

2009. júl. 15. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én minden nap főzők, és minden nap takarítok. A gyerekre és a gyerek után. Magunknak nem főzők, takarítani meg ahogy éppen kedvem van.
2009. júl. 15. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Felosztottam a hetet: egy nap főzés, egy nap takarítás. A napi rutin a mosogatás, sterilizálás, felsöprés, pakolás, mosás-teregetés. Kb. hetente egyszer van felmosás, portörlés, porszívózás, fürdőtakarítás. Babakaját is kétnaponta főzök, de a húst mixelve kis adagokban lefagyasztom, így azt csak hetente 1x kell. Magunknak azért is főzök kétnaponta, mert nem tudok kis adagot készíteni, kidobni pedig kár lenne. De tény hogy időtakarékos. Ha jó hetem van, a péntek "szabadnap", csak a rutinfeladatok vannak. Engem a mai napig nagyon leköt a baba fizikai ellátása, sokszor ilyen szervezéssel is épp hogy elvégzem az otthoni teendőket és szinte alig játszottam vele. Na meg minden tennivalót megszakít a peluscsere, az etetés-itatás, előkecsere, a lakás bababiztossá tétele (mindig van valami, amire eddig nem gondoltam), a gyerkőc "megmentése" az aktuális élet-/balesetveszélytől, stb. Így lesz a 20 perces mosogatás 40 perces, a 10 perces teregetés 25 perces, és így tovább... Néha pedig összeomlik a rendszer és úszik a lakás :s
2009. júl. 16. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!