Mit csinálok rosszul a takarításban? Ti hogy takarítotok?
Szerintem nem rontasz el semmit. Letörlöm a port, félóra múlva már megint ott van. Nálunk is ilyen.
Egyébként sem kell steril környezet a gyereknek.
4-es, a tiéd hol van/volt ennyi idősen? A nyakadban???
Kérdező, nem csinálsz rosszul semmit sem. Ennyi bőven belefér. Nálunk sokkal rosszabb: albérletben vagyunk, padlószőnyeg van, amit ki is takarítottam takarítógéppel, de a zoknija a nap végén 7 hónaposomnak koszos lesz. Nem tudok vele mit csinálni. Mondjuk nem szöszös a keze, de ez a "láthatatlan kosz" engem sokkal jobban zavar.
Ágy: életveszély. gyerekágy: ketrec. Hinta: ha le van kötözve, kényszerzubbony. Ha nincs: életveszély. Bébikomp: no comment.
Lehet persze az ágyában is, meg hintában is. Rövid időre. Nem életvitel-szerűen.
Nemtom te hogy vagy vele, a lányom hathónaposan átmászott a lakáson. Talán épp mert volt mozgástere. Föl nem tettem volna a felnőtt ágyra felügyelet nélkül.
Na jó, talán be kellene fejezni a gyereknevelési tanácsadást mindkét félről. Vagy mindháromról. Nem jó fórum! ;)
Kérdező, a gyerek keze ne zavarjon, semmi baja nem lesz. Öreganyáink a döngölt földön mászkáltak ennyi idősen, felnőttek. Takaríts így tovább! A második gyereknél (harmadiknál, negyediknél) sokkal durvább viszonyok lesznek otthon, nyugi! ;)
Na megyek porszívózni... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!