Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért büdösödnek be a ruháim...

Miért büdösödnek be a ruháim száradás közben?

Figyelt kérdés
Jó minőségű(?) mosószert és -öblítút használok!Lenor Ariel!!!Néha Tomi stb....!Mikor kiveszem a gépből a ruhákat még egész jó az illatuk!De mire megszáradnak,teljesen elvész ez az illat,és inkább büdösek a ruhák!Mit tehetnék?
2015. jan. 14. 10:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem szellozik rendesen a helyiseg ahol szaritod a ruhakat.

Szelloztess sokkal gyakrabban.

2015. jan. 14. 10:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagy a páratartalom a helyiségben,vszínű penészedés is előfordul abban a helyiségben.Ha zárt terű a helyiség,tehát nincs szabadba nyíló ablaka és ritkán van szellőztetve ,előfordul,hogy bedohosodik a ruha.De ,sajnos,télen valamikor hiába szellőztetsz,ha kint is 100 %-os a páratartalom,nehéz dolog a szárítás.
2015. jan. 14. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem amikor már kezdett haldokolni a mosógépem, akkor volt ez. Szellőztettünk, minden praktikát bevetettünk és semmi.
2015. jan. 14. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem akkor büdösödik a szàradó ruha ha szàrogatóra van kiteregetve itt benn a lakàsban ès " kínjàban" szàrad.

Ha a radiàtorra teregetem akkor nagyon finom illata lesz.

Viszont sajnos nem fèr rà az összes ruha a radiàtorokra így muszàj a szàrogatóra is raknom.

2015. jan. 14. 14:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Ugyan ez volt a problemam sajnos a lakas miatt vadi uj mosogeppel.

nem szellozik rendesen. , es peneszesedesre hajlamos.

ugy oldottam meg h en kint terrgetek a lepcsohazban. Nem zavar senkit es nem is latja senki. Egywdul ami fontos h hamar megszaradjon bentre teszem a radiatorra es a bugyikat is.

sokkal illatosabbak es frissebbek a kint szaradt ruhaim :)

2015. jan. 14. 17:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Én amit lehet, vállfán szárítok, a többit a radiátorokra terítem. A szárítót levittem a nappaliba, ott mindig meleg van, hamar szárad. Fenn napközben nem nagyon fűtünk, ott nekem is csak büdösödne.
2015. jan. 14. 19:32
 7/8 anonim válasza:
100%
Olyan szaga van ,mintha bedohosodott volna, nem? Én is jártam így, azt hittem a házzal és a téllel van baj...mindig kék Lenort veszek,de azt nem vettem észre,hogy Lenor öblitőből két árnyalatú kék van. A Spring az tökéletes, jó illatú és az is marad, de van a másik kék. Csak nem jut eszembe a neve...na, az hihetetlen büdös lesz ,amikor megszárad. Én is neten olvastam, lecseréltem az öblítőt fehér Lenorra(csak a biztonság kedvéért, hogy ne keverjem össze többet őket) és azóta jó illat van. Próbáld kimosni őket másik öblitővel vagy a másik lehetőség, hogy ki kell mosni ecettel a gépet, meg a mosószer adagolót.
2015. jan. 15. 13:33
 8/8 anonim ***** válasza:
En ajanlanam mindenkinek hogy akinek lehetosege es modja van feltetlenul vegyen szaritogepet. az a fontos hogy ugy lehessen beszerelni hogy a parat ne a lakasban adja le. ha ez megoldhato akkor meg fog szunni minden ilyen jellegu problema.
2015. márc. 15. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!