Száradás után bebüdösödik a ruha. Mit tehetnék?
Mosás után nagyon finom illatúak a ruhák, de mire megszárad berohad.most költöztünk új lakásba, sajnos nem túl jó a szellőzése, és a páratartalom is valószínű hogy elég nagy. A falak is frissen vannak festve, fürdés után kb ömlik a csempékről, falakról a víz.
Több helyen olvastam hogy szárítsam radiátoron, mellette, ablak előtt stb.
A mosógépem jól mos, kb 1 hetes duplán centrizek is hogy gyorsan száradjon. mindössze 2 adag ruhat mostam de azok sem teljes adagok. Szellősen teregettem nyitott ablak elé, radiátorra , kitettem 1 tál sót is, De némelyiken akkor is érzem hogy kezd büdösödni. A mosógép biztos nem hibás mert szüleimnél is pontosan ilyen gép volt ott semmi baj nem volt a száradással.
Most folyékony Tomival mosok és Lenor öblítővel öblítek, de egyébként Ariellel csak épp még nem jött meg a rendelés.
Amikor tél lesz nem nyithatok ablakot órákra, a radiátorra sem alapozhatok mert gáz cirkó fűtés van így nem megy állandóan. tudna valaki segíteni ?
Szia!
Minél előbb szerezzetek be páramentesítő készüléket vagy egyszerűbb (pl.: pára stop)bármit...
A ti megbetegedésetek esélye ilyen párás környezetben óriási...
igen már gondolkozunk rajta. De az valóban annyit segít ?
őszintén szólva nem tudok már hinni mindenfélében :
A szárítógép segít.
A párátlanító egy lutri.
Bár nekem nem a párával volt gondom, de azért hátha segít:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__hazimunka__5951123-nem..
Szellőztess!!!
Most gyönyörű idő van, nyiss ablakot.
Azért büdösek, mert lassan száradnak, sokáig áll benne a víz.
Erre csak az a megoldás, hogy fűtés+szellőztetés. Vagy a szárítógép.
Naponta ötször szellőztess, 5 percre alkalmanként.
Most még jó idő is van napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!