Kinek van szárítógépe? Mennyibe kerül, mondjuk 7 kg ruha szárítása? Zirka, kW, vagy forint.
Egyszer rátettem a fogyasztásmérőt, pontos összegre már nem emlékszem, de 160-170Ft körül volt.
A mosás 40fokon, 1,5órás programmal valamivel kevesebb ennél.
A vízfogyasztásról miért feledkeztek meg???????????
Akár 100 lityit is benyakal! Dupláját, mint a mosógép!!!!!!
a szárítógép vízfogyasztása?
az érdekes.
Nem lett sokkal több a villanyszámlánk mióta van szárítógépünk, DE felbecsülhetetlen pl. télen az a segeítség amit nyújt.
Naponta mosok 3 gyerekre és a ruhák írtó puhák, illatosak és nem gyűrödtek!
Azóta csak ingeket kell vasalnom :) Mosás, szárítás és mennek a szekrénybe a ruhák. Nem kell télen 2 szárítót kerülgetni,nem száradnak 2 napig a ruhák.
Ami nagyon meglepett, hogy egy adag ruhából min. 1.5 l víz kijött. Az mind a lakásba került volna :O
Szóval én nem tudnék élni már nélküle. Mosogatógépem nincs,nem is lesz, de én mindenkit rábeszélek a szárítóra, hogy ha tehetik vegyenek!
Nem értem. 17.000?????
Ahogy írták egy szárítás kb. 150-200 ft áramban, na most ha ezt heti 4x eljátszod, még akkor sem vagy egészen 3.500 ft-nál havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!