Az összes kínai láncfűrész egy kaptafa? Pl fuxtec. Güde. Straus.
Tehát nézegetem a videókat a kínai láncfűrészekről. Van pl egy güde valami 400-as ha jol emlékszem. Az jobb oldalról totál úgy néz ki mintba fuxtec 6150. Ugyanaz a lánc dekni stb.. Csak más szín. A légszűrőház fedelén ugyan úgy ott a csavar. A blokkja ugyan az szemből ugyanaz a szürke ugyan azokkal a csíkokkal. De a straus blokkja is ugyannúgy néz ki és még lehetne sorolni nagyon sokáig aminek a blokkja ugyan az. Ezeknek viszont a ccm és a teljesítnény eltér. Szerintem csak a hengert változtatgatják meg a dugattyút. Soknak a súlya is megegyezik. A folyadékok tartálya is teljesen megegyezik. Pl a güde 2.7 lóerő. 45 ccm ha jol emlekszem. 65000 ft. Fuxtec 61.5 ccm 3.2 lóerő. 40 ezres ár.
Sokan aztmondják hogy a fuxtec nem említhető a straussal pl. De há ugyan az a blokkja mind a kettőnek.
Ittncsak a burkolatok meg a nevek másak és mind egy kaptafa és csak parasztvakítás van? Vagy mondjuk a fuxtec a legjobb a kínaiak közül?
Az olyan alkatrészek,melyek számottevően nem változtatnak a
gépek használatában,azok szinte mind azonosak.Ezeket akár a márkás gépeken is ugyan azok .Már nem az van hogy mindent legyárt a gyártó,beszállíttat.Ez van már az autóknál is .
Pl nézz meg pár autó tipust,azonosak fűtés szabályzók ,de még a visszapillantó tükrök is .
simiking :)
ITt van 3 videó, nézd már végig :) A straus 4,3 kg, a Fuxtec meg 5,4 :)
https://www.youtube.com/watch?v=b1-cQj1dXKc
De minél könnyebb egy fűrész annál jobb használni. Vagyis egy bizinyos határig könnyű.
Nézegettem ezeket a fűrészeket. És a kínaiak közül. Vagyis majdnem mind kínai. De én most a kérdésben említettekre gondolok. Hogy a fuxtec van a legnagyobb teljesítménnyel. A lrgnahyobb mtd is max 3 lóerő. Azt ugyan úgy néz ki mint a fuxtec 6150. Csak a berántó dekni egy kicsivel másabb. Meg van a straus güde lyesmik. Midegyik kisebb teljesítménnyel bírnak. Kérdés hogy a fuxtecben is ugyanaz a főtengely van e meg ugyanazok a csapágyak? Mert pl ugyan az a főtengely meg csapágy egy 2 lóerősben sokka de sokkal tovább fogja bírni mint egy 3.2 lóerősben? Tehát belsőleg másabb e? Vagy csak annyi hogy egyikre ekkora hengert raknak a másikra meg másmekkorát? Fuxtec úr?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!