Két kisgyerekes anyukák van időtök vasalni?
Figyelt kérdés
Csak én nem tudok erre időt szakítani, pedig imádom a vasalt ruhákat... :-)2014. okt. 7. 16:38
1/9 anonim válasza:
2 gyerek melett sem volt rá időm, most meg pláne :)
3 gyerekes anyuka
2/9 anonim válasza:
3 gyerek mellett is volt időm. Csak jól kell beosztani az időt.
3/9 anonim válasza:
Ketten voltunk testvérek de anyámnak volt ideje vasalni főzni takarítani. Mosni is pedig forgótárcsással és külön centrifugával az egy háromnegyed napos program volt minden héten. Még a kertbe is ki jutott veteményezni és kapálni.
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as lehet hogy anyádnak volt ideje mindenre csak Rátok nem... Puszi... Örülj anyudnak hogy ilyen ügyes volt, majd reméljük Neked is így fog menni.
2014. okt. 7. 18:41
5/9 anonim válasza:
A 3-as anyukájának volt arra is ideje, hogy a gyerekeivel foglalkozzon. Régen nem a gyerekkel töltötték az anyák minden idejüket. Hagyták őket egyedül játszani is, megtanították, hogy önállóak legyenek.
Ezért nem lettek kezelhetetlen, szófogadatlan gyerekek.
6/9 anonim válasza:
Csak azokat vasalom, amik elmenősek, vagy nagyon igénylik a vasalást.
Itthoni cuccokat, melegítőket stb. nem.
Időt még csak-csak szakítok rá, csak én meg rémesen utálok vasalni.
7/9 anonim válasza:
Én csak blúzokat, ingeket vasalok. Pólókat, egyéb ruhákat felesleges. Kiteregetéskor szépen kirázom, kisimítom, vagy ha szárítógépbe teszem, abból úgyis simán szedem ki. A ruhásszekrénybe pedig szépen összehajtva, lesimítva kerülnek, nagyon ritkán vasalok.
8/9 anonim válasza:
"Kedves 3-as lehet hogy anyádnak volt ideje mindenre csak Rátok nem... Puszi... Örülj anyudnak hogy ilyen ügyes volt, majd reméljük Neked is így fog menni."
Ez nagyon kedves volt tőled, kérdező...
9/9 anonim válasza:
Amikor nap közben alszik, vagy este, mikor lefekudt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!