Kisgyerekes Anyukák, Ti mennyire vagytok bevállalósak?
Mennyire vagytok mobilisak a gyerekkel, gyerekekkel? Mennyire mozdultok ki otthonról? Milyen korúak a gyerekek és hányan vannak?
Mennyire igényeltek segítséget?
Olyasmikre gondolok, hogy például elviszel állatkertbe egyedül gyerekeket kocsival, stb?
5 és 1,5 évesek. Hiperbe,, játszóházba, játszótérre, ügyeket intézni elmegyek a kettővel, autóval. Állatkertbe nem, mert más érdekli őket és csak hiszti lenne.
Mi mindig megyünk valahova, barátokhoz,programokra,nagyon nem vagyunk itthon.
Elég sokat vagyunk távol itthonról. Vásárolni megyünk, ügyet intézünk, játszóház, játszótér, barátok, csavargás, mikor mi. Akárhová elmegyek vele, még állatkertbe is. Mondjuk a kezdetektől nagyon sokat voltam egyedül vele, mert a férjem ugye dolgozott, rokonok meg nincsenek, se nagyszülők, senki. Aztán a férjem is dobbantott, mondván, neki sok ez a felelősség, azóta keten vagyunk a kislányommal. Így meg már tényleg muszáj menni vele, nem ülhetünk itthon mindig.
Egy hely van, ahova csak az apjával viszem, az az uszoda. Én nem szeretem, ezért nem is megyünk. Ez apás program. De pl tavaly nyáron voltam vele strandon, mert nagyon szereti.
Fél és 4 éves gyerekeim vannak, nincs autónk, együtt szoktunk itt a környéken vásárolni, ügyeket intézni, és bkv-val is szoktunk elmenni. Csak ilyenkor mindig segítséget kell kérnem, mert nem mindenhova megy alacsony padlós, és nem tudom egyedül fel-le pakolni a babakocsit.
Azért a dolgok 90%-át el tudom intézni közlekedés nélkül, de ha menni kell, akkor megyünk. Szerencsére mindkét gyerek szeret utazni, nyugodtan nézelődnek közben.
Egyedül csak a gyalog elérhető bolt, posta, gyógyszertár, stb. Autóval sehova főleg egyedül 2 gyerekkel. Hétvége nagyiéknál de azt is átgondolom. Nagyon nem vagyok bevállalós anyuka, pedig nagyon bevállalós voltam anno :D
Félek hogy elkapnak vlmit. :( Depimami lettem
4 éves fiú és 4 hónapos kislány. A bevállalósaság egyelőre annyiban merül ki, hogy oviba a fiam futóbiciklivel jön, míg én babakocsiban tolom a kicsit. Egy forgalmas úton kell átkelnünk, igaz, zebrán, illetve jó pár kisebb kereszteződésen. Még pocakos voltam, mikor tanítottam, hogy a villanyoszlopnál, zebra előtt megállunk. A "ha szól anyu, megállunk" már két és fél éves korától megy.
Zárt légterű programot eddig a vírusok, bacik miatt nem vállaltam, de ugyebár az oviba, illetve piacra viszem már most is a kicsit. Szabadtérit meg az időjárás miatt. De már nagyon várom, hogy mehessünk kirándulni. Igaz,ez családi program lesz apával együtt. Segítségem nagyon ritkán van.
1,5-4-5 évesek.
Bárhová elmegyek velük autóval (nem Bkv-zunk)
Játszóház, nagybevásárlás, játszótér, sima séta, erdő, rokonok, tényleg bárhova elindulok Velük.
Nem olyan tipus egyik sem, hogy megaludna a szájukban a tej :) és mind a 3 fiú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!