Te örülnél egy ilyen cipőtisztítónak? Lenne értelme?
Kuriózumnak jó, gondolom Te is annak szántad.:)
Ha lehetne ilyen gépet kapni, az nyilván közelebb lenne a 20-hoz, mint a 10-hez, ezerben. Végiggondoltam a család cipőállományát és a gumidorkóm kivételével egyiket sem tenném be jó szívvel, annak meg elég a slag is.:)
Ahogy linkelte a második válaszoló, ilyesmi már létezik, úgyhogy nem túlzottan új ötlet. Én már dugtam is ilyenbe a lábamat. Több soros kefékből állt. Az első kefe egy durvább kefe volt, ami a cipő talpáról távolította el a kellemetlenebb szennyeződéseket, a második a cipő orrát kefélte meg, a negyedik a két oldalát, az utolsó pedig ilyen polírozó féle volt, hogy szépen csillogjon a cipő.
Magamutogatásnak tök jó, de egyáltalán nem praktikus és nem kényelmes.
Első körben a cipőben benne van a lábam, tehát tök poén, hogy bedugom a gépbe, ez eddig szép is, de hátulról, illetve bokatájon nem takarítja meg semmi a cipőt, ami így nem ér semmit. Másrészt a bőr cipőm lehet szép lesz ettől, de egy jó mocskos tornacipőnek olyan, mint halottnak a csók. Ha ez még vizes, pacsálós forma is lenne, akkor még furábbnak érezném.
Poénnak jó, bemutató darabnak jó, de mindennapos használatra nem tartom alkalmasnak.
Valójában, ha elérhető áron lenne olyan eszköz, ami csillivillire mossa a cipőket anyagtól függően és elérhető áron lenne (mondjuk egy 10-est adnék érte max, vagy 15-öt, ha tényleg jó), akkor én vennék.
Tudom hogy sok mosógépben már van cipő program, de egy bőr cipőt abba se mernék betenni és nekem amúgysem ilyen gépem van, tehát ilyen szempontból célszerűnek tartanám, ha bármilyen sáros cipőt beletehetnék és az nekem kívülről belülről kimossa állagmegóvással (ha akarom csak kívülről, ha akarom belülről is). Hogy ez hogy lenne kivitelezhető, azt meghagyom az okosoknak. :) Utolsó vagyok egyébként és nő, családosként, gyerekesként ennek látnám értelmét, amit feljebb említettem, arra sosem ruháznék be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!