Rated kérdése:
A Tiszta Kosz Kifejezésnek Vajon Mi Értelme Van?
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 20:18
1/8 anonim válasza:
Fricisztikusan ratyiszttikus nah meg hát persze takisztikus
2/8 anonim válasza:
És az alig vártam, hogy ideérj?
Alig ellentéte nagyon. Szóval az alig vártam, meg a nagyon vártam ellentétek?
És ha ma nulla fok volt, és holnap kétszer ilyen hideg lesz, holnap hány fok lesz?
3/8 anonim válasza:
És hogy lehet valamit összetépni, összetörni...stb.
6/8 anonim válasza:
Hasonló mint a: "tiszta hülye"-nek.
Üdv.
7/8 anonim válasza:
szerintem tejjesen ertelmes. ha nem tiszta kosz, akkor valamennyire tiszta, tehat nem tejjesen koszos. a tiszta kosz azt jelenti, hogy a kosz tökeletes allapotában van, tehat csakis kosz.
uff
8/8 Bányai Károly válasza:
A tiszta azt is jelenti, hogy valami teljes terjedelmében egyneműen olyan. Pl. Tiszta búza: Csak búza, nincs benne ocsú, gyom. Tiszta gaz a kert. Teljes terjedelmében gazos. Tiszta fekete valami. Ilyen értelemben a tiszta ugyanazt jelenti, mint a csupa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!