Dohos büdös törölközőkkel mit tegyek?
Drága mosóport, és öblítőt használok, a lakásunk, tiszta, száraz, szellőztetett, nem penészes, a törölközőket használat után szárítóra teszem mégis borzasztó büdösek.Néha még a mosás után is azt a dohos áporodott szagot érzem rajtuk, semmi friss, öblítő illat.Bevallom néha mosom csak 60 fokon, legtöbbször csak 40 fokon és bizony elég gyakran gyors programon.EZ lehet a baj?
Valakinek valami házi praktikája van? Ecet? SZódabikarbóna? De mennyi? Hogyan?
Köszi..igen a szárítógép erősen tervben volt, de végül is nem vettünk..1400 fordulatos mosógép lett, na nem helyette, hanem mert a régit le kellett cserélni.nagyon hamar száradnak a ruhák, de tudom hogy még így is a légtérbe köt ki a sok víz..ezért is szellőztetünk sokat.
Na most a törölközőkkel ezt műveltem: egy éjszakát ecetes vízben áztattam, másnap 60 fokon kimostam, aztán kiterítettem egész napra a levegőre, ott még tán meg is fagyott..behoztam és bent nagyon hamar készre száradt.isteni friss illata lett és csuda puha, amit az ecetnek tudok be..szerintem.
Kicsit azért mára kezd visszajönni a szaga, úgyhogy ezt még meg fogom ismételni, és mostmár tényleg beteszem 95 fokra( az enyém ennyit tud, 90-et nem.)
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!