Mit csináljak a bebüdösödött szőnyeggel?
Sziasztok!
Nagy hülyeséget csináltam,azt hiszem. A szobámban szőnyegpadló van,és volt egy rész ami foltos lett,majd kézzel és vízzel+mososzerrel elkezdtem csuszakolni. majd a kör szélén sötét csík keletkezett,amit ahogy próbáltam kimosni mindig egyre szélesült, és és mndig vizzel mostam,majd pár nap mulva megcsapott valamilyen poshadt szag! Bebüdösödött a szőnyegem a víztől, ráadásul ki se tudom tenni a teraszra száradni,mert szekrény,ágy minden rajta van.... úristen ez most mindig ilyen büdös lesz?? hogyan lehet ezen segíteni? HELP!
Nem akartam szomyegmosot berelni egy kis foltert, mert amugy tiszta a szonyegem, vigyazok ra.
Sajnos nem birom meg csak kivinni a szobabol sem a szonyeget mert az egesz szobamat egy szonyeg teriti be, azon rajta van minden dolog, beepitett szekreny,asztal,agy stb.
Nyitvahagytam egesz napra az ajtokat, h huzat legyen es szaritsa kicsit a szonyeget, es kicsit hajszaritoval is besegitettem. Szerencsere rendbejott, nincs mar szag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!