Most mi a fenét csináljak ezzel a szőnyeggel?
adott egy fehér szőnyeg, megért a mosásra.. betettem a mosógépbe, épp befért, de a program felénél leállt a mosógép, szerintem már borzasztó nehéz lett, ebbe nem gondoltam bele. a szőnyeg még koszos volt, + tele vízzel, ezért betettem a fürdőkádba ázni., megtaposgáltam mosószeres vízben. most meg ott tartuok, hogy nem tudom mit csináljak vele, nem merem kicentrizni, mert félek, hogy baja lesz a mosógépnek, erkélyem, udvarom nincs, panel földszint.
mi a fenét csináljak vele? :( félek, hogy bepenészedik.
ez az a szőnyeg:
Amíg cspöpg, addig legyen a kád fölött, aztán néhány napig nyitott ablaknál szárítsd. Bepenészedni nem fog, viszont a szőnyeg hajlamos büdös lenni. De plusz két nap szárítással elmúlik.
Remélem, nem centrizted ki, ne is tedd!!
tegyél két széket a kádba, ha befér. Lábuk ne legyen vizes, ha fa (bezacskózod)
keresztbe léc, vagy kislétra, arra a szőnyeg
vagy ha van kétlábú létrád, akkor azt be a kádba, és rá a szőnyeg
mi nagy szőnyeget úgy mosunk, hogy a kertbe két kétszárnyú létra, arra vascső, és arra tornázzuk fel a vizes szőnyeget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!