Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Most mi a fenét csináljak...

Most mi a fenét csináljak ezzel a szőnyeggel?

Figyelt kérdés

adott egy fehér szőnyeg, megért a mosásra.. betettem a mosógépbe, épp befért, de a program felénél leállt a mosógép, szerintem már borzasztó nehéz lett, ebbe nem gondoltam bele. a szőnyeg még koszos volt, + tele vízzel, ezért betettem a fürdőkádba ázni., megtaposgáltam mosószeres vízben. most meg ott tartuok, hogy nem tudom mit csináljak vele, nem merem kicentrizni, mert félek, hogy baja lesz a mosógépnek, erkélyem, udvarom nincs, panel földszint.

mi a fenét csináljak vele? :( félek, hogy bepenészedik.

ez az a szőnyeg:

[link]

2012. máj. 27. 00:46
 1/10 intrepid ***** válasza:
Ha már más nem ad tanácsot, megpróbálok én. Fürdőkád fölé, (hogy a lecsöpögő víz a kádba csöpögjön) valamit kihúzni, kötél, léc, valami, vagy bármi. arra kiteríted. Ha túl nagy, akkor kétrét hajthatod. Ha jól kicsöpög, megszikkad, kb 24 óra, akkor olyan helyre viszed, ahol jár a levegő. Ennyit tudtam összeszedni így látatlanban.
2012. máj. 27. 00:56
 2/10 A kérdező kommentje:
hú, erre nem is gondoltam, ez nem rossz ötlet, köszönöm! meg is nézem, hogy mit tudnék oda kifeszíteni, vagy hova
2012. máj. 27. 01:01
 3/10 anonim ***** válasza:
ha van ventillátorod állítsd be a fürdőhöz aztán fujasd vele .. :D
2012. máj. 27. 01:09
 4/10 A kérdező kommentje:
van venti :))) azt is beteszem :D most azt nézem, hogy ha tudnék is hova kifeszíteni madzagot, túl nehéz a vízzel teli szőnyeg, tényleg, nem bírtam egyedül felemelni :S összehajtogatom és megtaposgálom, hogy préseljek belőle ki sok vizet, hátha segít. lehet csak a kádra terítem valahogy, és úgy nyomom rá a ventit
2012. máj. 27. 01:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Fektess a kádra 2-3 lécet, és terítsd azokra. Így belecsöpög a kádba, és meg is tud száradni, ha nyitva hagyod a fürdőszoba ajtaját.
2012. máj. 27. 06:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Én a kádba bele szoktam állítani a ruhaszárító állványt, és arra teszem, nem kell külön kifeszíteni semmit.
2012. máj. 27. 07:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha földszinten laksz,akkor az erkély korlátjára is ráteheted.
2012. máj. 27. 08:23
 8/10 anonim ***** válasza:
ha elég nagy az ablakod, a párkányon is kilógathatod, persze csak ha már nem csöpög nagyon és nem félsz, hogy lelopják.
2012. máj. 27. 09:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Amíg cspöpg, addig legyen a kád fölött, aztán néhány napig nyitott ablaknál szárítsd. Bepenészedni nem fog, viszont a szőnyeg hajlamos büdös lenni. De plusz két nap szárítással elmúlik.

Remélem, nem centrizted ki, ne is tedd!!

2012. máj. 27. 10:41
 10/10 anonim ***** válasza:

tegyél két széket a kádba, ha befér. Lábuk ne legyen vizes, ha fa (bezacskózod)

keresztbe léc, vagy kislétra, arra a szőnyeg

vagy ha van kétlábú létrád, akkor azt be a kádba, és rá a szőnyeg

mi nagy szőnyeget úgy mosunk, hogy a kertbe két kétszárnyú létra, arra vascső, és arra tornázzuk fel a vizes szőnyeget

2012. máj. 27. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!