Most ezzel mit tegyek? : S Tök idióta voltam, nemtudom hogy mit csináljak.
Előre szólok, lehet nevetségesen fog hangzani akérdés, de belül olyan idegállapotban vagyok, hogy nemtudom mit csináljak.:D
Szóval..bejött a szobámba egy légy, és nemtudtam leütni, a függöny és az ablak közé berepült. A szobámba volt egy gyújtó és egy dezodor, és lepörzsöltem, de ahogy a függöny és az ablak közé fújtam fejnagyságú lyukat égettem a függönybe, ahogy a láng érintette...:S:S
Fú gyerekek...aztse tudom hogy mondjam el, mit mondjak. Valami praktiták a tökéletes összevarrásra?xD Most megtudtam úgy oldani, hogy úgy ráncosítottam a függönyt, hogy ne látszódjon az a nagy lyuk...de örökké így se maradhat..:/ Nem akarom anyának elmondani...paravan. Hasonló szituban mit tennétek?:/
Most hagyd így ráncolva.
Holnap pedig mérd le az ablakot rendesen és vegyél egy másik függönyt. Az ablak szélességének a 2-3-szorosát szokás megvenni függönyből hogy ráncolva szép legyen.
Mondd majd azt anyukádnak hogy már untad a másikat, kicsit fel akartad dobni a szobád egy újjal.
Oké, de egyáltalán...
1. Mennyibe kerül egy 3X4-5 m-es függöny?
2. Nem elég az anyagot megvenni, azt varratni is kell, gondolom...Mennyi idő, mire megcsinálják?
Az ablakod szélessége 4-5 méter?
Az túl sok nem?
Változó az ára, kb. 3-4 nap alatt megvarrják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!