Büdös a mosógépem, pedig tavaly nyáron vettem. Mit csináljak, hogy jobb szaga legyen?
Igen elképzelhető, hogy a szaga lezárt lefolyóból vissza árad.
Nyitva hagyod az ablakát mosás után? Én soha nem csukom be és nincs szaga.Nekem is a külön lefogóba megy a kivezető cső.
Van hajlat a kifolyó csövön?Mert annak bűzelzárókén kellene,hogy szolgáljon.Nem mindegy hogy hogyan van rákötve.
Felültöltős gép, ezt nem írtam. Szinte mindig nyitva van a teteje, szóval szellőzik is, alapjáraton nem büdös, csak mosás után, a mosott ruhát tök büdösen szedem ki belőle. Száradás után mondjuk nem érződik (annyira) a ruhákon a szag, de jó illatúnak sem mondanám őket. A csöve mondjuk elég hosszú, kb. 120 centi, míg a lefolyóig ér a víz, lehet, hogy ott reked meg valahol a szag, nem tudom, passz.
Most indítottam egy adagot mosódióval, öblítő nélkül, hátha ez az adag ruha nem lesz büdi.
Sajnálom, :(
A hosszú kifolyó cső meg van hajlítva "S" alakban?
Kettő kanyar is van a csőbe. Kijelöltem,hogy hogyan hajlítsd be és nem lesz szaga.
Köszi a válaszokat és a képet is! majd megmutatom a páromnak, és ő megnézi, hogy így van-e a cső, mivel én nem tudom szétszedni a mosdó alatti szekrényt, ahova be van vezetve a kifolyócső.
Ez a penész-dolog viszont elég durva, a gyerek ruháinak biztos nem tesz jót... Jajj, majd megpróbálom valamivel a gumirészeket alaposan elsúrolni, vagy veszek valami penészeltávolítót, hátha segít a szagon.
Köszi a tippeket!
Igen, tudom. De a gyerek textilpelenkáit rendszeresen (kb. havonta 2x) kimosom 90 fokon, szóval passz. Most az utolsó 2-3 mosást mosódióval indítottam, öblítő nélkül, kicsit így jobb a szaga. Lehet, hogy tényleg le volt rakódva benne valami...
Köszönöm a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!