Valaki megtanítana gyorsan vasalni? 25/L
Figyelt kérdés
tudom ez szégyen hogy egy 25 éves lány nem tud, de apámmal nőttem fel és senki nem tanított meg....próbálkoztam de mindig valahol megmarad 1 él:S
azért kéne egy kis segítség mivel mosodában fogok dolgozni ott meg biztos kell vasalni is
segítenél?
2013. dec. 11. 13:08
1/6 anonim válasza:
Ha jól tudom a legtöbb mosodában ipari vasaló van, vagyis berakod két fénylap közé és kész is. Vagy épp professzionálisabb vasaló, mint az otthoni kis kézik, azokkal én se tudok él nélkül vasalni. Az otthoni vasalónk egy elég erős gőzvasaló, azzal gyönyörűen sikerül mindig, szóval szerintem ne aggódj emiatt. Ha nem volt a munka előfeltétele a tapasztalat, akkor biztosan megmutatják, hogyan kell csinálni.
2/6 anonim válasza:
Dugd be a hálózatba és ha felmelegedett tedd rá a vasalnivalóra és erőteljes mozdulatokkal mozgasd előre hátra. http://www.youtube.com/watch?v=8PhtERI-mV0
3/6 anonim válasza:
Hát azért ez nem az a feladat amihez 2 diploma és sokévi tapasztalat kell, 24 éves srác vagyok de még nekem is megy :D
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a bíztatást:)
2013. dec. 11. 14:33
5/6 anonim válasza:
Nem szégyen, én se vasaltam kb. sosem, mert utálom és gyerekkoromban nem is ment.
De most énekkaros vagyok és a fellépőruhát muszáj vasalni.
Nagyon hamar bele lehet jönni ám, ez nem autóvezetés :D Engem se tanított senki, de az nem baj, elég egyszerű dolog, rájövök, mire kell figyelni, ha nem akarok élt vasalni oda, ahova nem kéne.
6/6 anonim válasza:
be dúgód a vasallót a konyektorba ha vizzel műkszik akkor teszel bele vizet oszt vasalsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!