SOS. Gyorsan fel kell frissitenem a szonyeget es nem tudom hogyan kell?! . Jon az anyos. Ilyen a szonyegem (link)
kepfeltoltes.hu/view/131022/7578_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
azt hazudtam neki nyar elejen hogy kitisztitottam de nem igy volt.most pedig jon,es valahogy gyorsan fel kellene frissitenem.
1. Alaposan porszívózd ki
2. Vegyél teljesen új felmosófejet, jó kemény tisztítóhabot azzal vigyél rá a szőnyegre és töröld át vele.
Majd 1-2 tiszta vizes sorral töröld át, ha megszáradt ismét porszívózd ki, hogy a tisztítószer-szemcsék biztosan ne maradjanak benne.
Az ecet jó ötlet lenne, de ha a nyáron pucoltad, nem hiszem hogy annak az "illata" idáig megmaradt volna! :))
koszonom a valaszokat.tegnap beszeltunk es kerdezte hogy le e raktam mar a szonyegeket,mondtam nem,erre o azt kertem pentekig rakjam le mivel jon 3 napra.
jaj nekem.
22/l vagyok es nagyon kezdo a hazvezetesben.az anyosom meg rend es takaritomanias.tuti atrendeztett itt mindent.es nem szolhatok semmit mivel a lakas az ove.
Hát ez aranyos...!
Viszont szerintem annyira nem kellene félni az anyóstól. Addig oké, hogy az övé a lakás, de ha ti laktok ott, ő nem, akkor annyira nem rendezkedhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!