Hallottatok már az Az Eco-Zash-ről? Link mellékelve Mi a véleményetek?
Én nem értem sok ember miért ennyire hiszékeny ?
Ha valóban igazi konkurenciája lenne a mosóporoknak, már rég törnretették volna a gyártó céget az érdekeltek.
Tudjátok hány ember lenne munkanélküli, aki ebben a mosószeres üzleti világban dolgozik ?
Nem igazi konkurencia, ez az igazság ! Ezért nem is reagáltak rá.
Ha annyira jó lenne pillanatok alatt az egész világ használná. HÁT SENKI SEM SAJÁT PÉNZE ELLENSÉGE ! Ezzel szemben ugyanúgy, mint a többi hülyeség egy év alatt eltűnik a Topshop palettájáról.
Talán annyi gyakorlati haszna lehet az Eco-zash mosógolyónak, hogy némileg lágyítja a mosóvizet (melyet más filléres anyaggal is megtehetünk), másrészt a golyó mosás közbeni dörzshatásával részt vehet a tisztításban.
Segíthet kevesebb mosószert használni, de semmi több !
Ez nem kevés, de 8 ezer Ft-ot nem ér.
És nem véletlen nincs rá csak 1 hónap garancia. Már sokan számoltak be olyan tapasztalatukról, hogy a mosógolyó szétesett.
Reálisan gondolkodva egy gumi vagy műanyagból készült gömb az állandó mosógép forgástól nagy igénybevételnek van kitéve.
Esélye sincs senkinek 1000-szer használni azt.
Ha sokáig bírja, sűrű használat esetén 3 hónap után megadja magát. Aztán már reklamálni sem lehet senkinél, mert csak 1 hónap visszavásárlási garanciát adnak.
Könyörgöm használja már mindenki az eszét !
Aki ennyire biztos lenne, hogy kiemelkedő árút hozott forgalomba, az 1 éves garanciát vállalna rá !!!
Kipróbálták ők már, tesztelték elégszer mennyi is az az idő, amíg egészben marad és még hasznosnak is láthatják az emberek (mert 8 ezerért hinni AKAR benne)
Aztán eljön az idő, amikor mindenki szembesül, hogy már megint hiszékeny volt és rászedték.
Én majd (talán) akkor gondolkozom el rajta, hogy vegyek, ha már valaki 1 évet használta és teljesen meg volt vele elégedve.
De már most borítékolom 1 év múlva híre hamva sem lesz a mosógolyónak a Topshop oldalán. Talán egy kis kft tovább forgalmazhatja, mert mindig lesznek hiszékeny emberek és olyanok akik meggyőzik őket MERT EBBŐL ÉLNEK !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!