Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hallottatok már a porfogóról?...

Hallottatok már a porfogóról? ECETTEL

Figyelt kérdés
A minap hallottam a vonaton, hogy egy nő mesélte egy másik nőnek, hogy a férje asztmás, aztán egy héten egyszer 1 dl-es pohárba tesznek egy kis ecetet és az megfogja a port. Ma kipróbáltam, de nekem nem áll rajta a por :(, semmit nem gyűjtött össze :(. Valakinek bevált már ez?
2009. dec. 17. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha port törölgetsz,mikor lesz újra látható a bútoron a por? Nincs annyi por egy lakásban,hogy a folyadék felszínén látható legyen,még napokon belül sem.Attól függetlenül lehet,hogy az ecet jobban vonzza a levegőben levő port,mint pl. a víz.A dohányfüstöt mindenesetre eltünteti olyan helyen,ahol csak a vendég szív el egy szál cigerattát.De nekem is van asztmás ismerősöm,aki ha érzi a roham közeledtét,ecetes vízzel inhalál,és jobban lesz tőle.
2009. dec. 17. 16:15
 2/3 A kérdező kommentje:
nem a bútoros port gondoltam, azt tudom hogy nem száll fel, csak ami a levegőben száll por, az hogy beszivja magába
2009. dec. 17. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
53%
A bútorokra is a levegőben levő por száll le.Azt,hogy a folyadék mennyi port szív magába,nem nagyon lehet megállapítani.De ha nagyon érdekel,akkor tegyél egy pohárba ecetet,a másikba ugyanannyi vizet.Tedd valahova őket a lakásban,és 1-2 hét múlva nézd meg,melyik pohár alján van több por.
2009. dec. 17. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!