Rengeteg ablakot kell megpucolnom. Méghozzá gyorsan. Mi a titka?
A sok ablak titka az, hogy sokat csináltak belőlük.
Azt viszont látni kellene, hogy milyen a tisztítási technikád, milyen a felszerelésed. Én merem feltételezni, hogy munkaundor van a háttérben.
Kiválasztottam eléggé elhasznált, de még jó állapotú frottír törölközőt.
A titka, hogy ha kimostad és kiöblítetted ezer léből, de öblítőszert ne használj, csak arra ügyelj mosás után, hogy ne maradjon benne a végén a mosószernek nyoma sem!
Ablakpucoláskor az első léből lemosom az ablakot és az ablak-keretet. Második tiszta léből az üveget mégegyszer, majd elő a törölközőt, azzal seperc alatt szárazra töröltem. Nem kell vikszolni percekig, csak szárazra törölni, ha valóban tisztára öblítetted a törölközőt, semmi foltot, csíkot, semmit nem hagy!
Egyébként én szombaton akarok hozzáfogni!
Anyósomtól tanultam: amikor végzett az egész házzal egy nap alatt, este lerogyott a székre, és azt mondta: Az vakuljon meg, aki hibát talál benne!
Mindenkinek nagyon tetszett!! :))))
Én néztem már aki az üzletek kirakatait a rendes lehúzóval csinálja. Valóban gyorsan és szépen lehet vele ablakot pucolni.
Azt áruld el nekem légyszi', hogyan csináljam, hogy bent a szobában a padlószőnyeg vagy éppen a parketta ne ússzon a vízben?
Jó lehúzó és jó technika kérdése az egész. A vízbe 1-2 csepp mosogatószert kell tenni.
Én így 10 db kétrétegű nagy ablakot és 3 erkélyajtót maximum 1 óra alatt foltmentesen megtisztítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!