Nem tudom mivel irtsam ki? a padlásrol meg a spájzambol az egereket, mert rengeteg van . Pedig nem volt csak miota a közelemben tartanak sertéseket. Megörülök már nem merek lépni sem már. Tippeket de hatásosat kérek .
Érdekes. A takarmánytól elmennek hozzád? Ott van nekik a jó kaja.
Nincs macskád? Ha a macsek szagát megérzik, nem merészkednek oda.
Padlásról nem fogod győzni egérirtóval, csak a kiéheztetett macska a megoldás. Nyilván mást nem adhatsz enni a macskának! A spájzban pedig meg kell keresned, hogy hol mennek be, és elzárni az útjukat!
Szerintem. Bár nekem még nem volt ilyen gondom, úgyhogy lehet, hogy mit sem ér a válaszom.
Hello
Olyan macskát szerezz, amelyik lehetőleg kertes háznál nevelkedett és jó vadász szülőktől származik. A mienknek az anyja patkányt is fogott... Szóval nálunk kb 1 hét alatt eltűntek az egerek. Néhányat láttuk, hogy elropizott és ennyi. Nem kell kiéheztetni, amelyikben van vadászösztön, annak ez különleges csemege...
Nálunk meg az a baj,hogy a két vérszomjas macskánk éhezik,mert elfogytak az egerek. Már a madarakra,gyíkokra,is ráfanyalodtak,és mindenre ami mozog.
Szóval csak egy jó macska kell.(vagy kettő)
ultrahangos riasztó szerintem koncert lehet nekik, mert nálunk semmit nem használt.
Ha se gyerek, se háziállat, akkor a zacsis méred. Papírszerű zacsiban van piros zselé. Na az kicsinálja.
Nem akarlak elkeseríteni, de mi is voltunk hasonló helyzetbe
minden méreg szinte "vitamin" volt az egereknek. Fordultunk a szomszédhoz: semmi, fordultunk a KÖJÁL-hoz: semmi.
Mérgeztünk és mérgeztünk és mérgelődtünk. Undorító és mind
ez más miatt. Meghaltak a szüleim és eladtam a házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!