Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan tudom újra (legalább...

Hogyan tudom újra (legalább nagyjából) fehérré "varázsolni" a frottírtörölközőt? (és textilpelenkát)

Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 21:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyire aktuális még, de én is leírom, hátha.. :)

Szóval, én csak nemrég költöztem külön, otthon a szüleimtől nem sok mindent tanultam sajnos, így csak a reklámokból okultam ilyen téren.

Nekem a Persil Expert mosópor vált be Vanish folyékony folttisztítóval kombinálva, ecettel öblítve.

A Persil magában is szépen megőrzi a fehérséget, Vanisht akkor használtam, mikor még együtt mostam a néhány fehér ruhát a színesekkel. Beszürkültek, de 2-3 Vanishes mosás után szép fehérek lettek, nem károsította az anyagot sem. Csak simán beöntöm az előmosásos tartályba a Vanisht, teszek mosóport és ecetet is, 40 fokon kimosom.

Foltokat is szépen kiszed, be szoktam dörzsölni vele a foltot, hagyom kicsit hatni, öntök az előmosásos tartályba is keveset a mosógépbe, és így tutin kiszed mindent. Pörköltszaft, paradicsomszaft, vér, minden kijön vele. :)

2015. jún. 1. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!