Tas Huba kérdése:
Hol vehetek Nagykanizsán egészségkártyára textilpelenkát és egyéb babacuccokat? Ha egyáltalán lehet.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 13:22
1/2 anonim válasza:
a textilpelust...nah fogalmam sincs arról,hogy azt kártyára lehet vagy sem...az egyéb babacuccok alatt mit értesz??? egyébként én a brendonból rendeltem bébiőrt mert azt lehet egészségpénztárra majd a számlát postáztam. Ami elszámolható azt bárhol megveheted csak számlát kell kérni és postázni vagy bevinni oda ahol a számlád van.Ez macerásabb kicsit mintha elfogadóhelyen azzal a kártyával fizetnél.
2/2 A kérdező kommentje:
Azért írtam egyéb babacuccokat, mert van ahol úgy fogadják el a kártyát hogy olyan terméket írnak rá amire elfogadható a kártya: tehát veszek babacipőt, de a boltos két kenőcsöt számol el mert azt lehet e.pénztárra venni de csak így lehettem én is vásárlója (mint pl. egy csomó sportboltban). Ilyesmi boltot keresek babásban. De köszönöm a válaszodat, ez is értékes infó!
2013. máj. 9. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!