Honfitársaim! A csajotok/feleségetek tud főzni?
Figyelt kérdés
Az enyém valami borzalmas pocsékul, ráadásul minden ilyen tasakos izetlen sz-ar...2013. nov. 19. 14:11
21/24 A kérdező kommentje:
26 éves és mindig azt mondja, hogy őt nem érdekli a gasztronómia..
2013. nov. 21. 08:11
22/24 zabmester válasza:
Akkor viszont nem nem tud főzni, hanem nem szeret. Ez érződhet a minőségen is. Ha te jobban szeretsz főzni, és van rá néha időd, akkor vedd át te, hátha a tiéd finomabb.
23/24 anonim válasza:
Én 38 vagyok, s még mindig nem érdekel a gasztronómia, szerintem a főzés dögunalmas.sok munka, s öt perc alatt elfogy.
24/24 anonim válasza:
Mi az, hogy. Hihetetlen jó kajákat csinál, mint valami jobb étteremben!!
Engem nem érdekel a főzés egyáltalán (és örülök, hogy a barátnőm főz) és nem is tudok főzni, úgy vagyok vele, hogy ez nem a férfi dolga és én sem várom el a barátnőmtől, hogy tudjon biciklit szerelni stb... :) 29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!