Salgó teatűzhely, vagy kandalló?
Szeretném megkérdezni, hogy mit gondoltok a Salgótarjáni teatűzhelyről.
Pontosan erre gondolok: [link]
Nekem nagyon tetszik.
Mostani szemmel nézve viszont kicsinek találom a tűzteret, meg a tűztér ajtót, igaz ennél be kell csak tolni a fát egyenesen, nem kell ejteni mint a kályháknál, de azért ehhez képest a kandallóknak hatalmas az ajtaja.
A feleségem szerint meg régimódi, nem való a nappaliba. Szerintem viszont szép és igényes ez a fehér zománc.
Akinek van ilyen teatűzhelye írna pár gondolatot, hogy miért jó és milyen hátránya van?
Igen, győztek az érvek ez így helyes. :)
Vissza lehet vinni, azaz nem lehet mert garanciába nem cserélgetik az egész kályhát csak úgy ilyen miatt (most már tudom).
Megjött az új felső rész, kártalanítva vagyok. Tényleg rendes a forgalmazó, de ha tudom hogy ez ilyen akkor inkább teszek hozzá és veszek valami mást.
Csak egy vicc azért ez, amikor gyerek voltam kályhákkal fűtöttünk, kb. 15-20 éves készülékek voltak, gond nélkül működtek az év minden napján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!