Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Salgó teatűzhely, vagy kandalló?

Salgó teatűzhely, vagy kandalló?

Figyelt kérdés

Szeretném megkérdezni, hogy mit gondoltok a Salgótarjáni teatűzhelyről.

Pontosan erre gondolok: [link]

Nekem nagyon tetszik.

Mostani szemmel nézve viszont kicsinek találom a tűzteret, meg a tűztér ajtót, igaz ennél be kell csak tolni a fát egyenesen, nem kell ejteni mint a kályháknál, de azért ehhez képest a kandallóknak hatalmas az ajtaja.

A feleségem szerint meg régimódi, nem való a nappaliba. Szerintem viszont szép és igényes ez a fehér zománc.

Akinek van ilyen teatűzhelye írna pár gondolatot, hogy miért jó és milyen hátránya van?

2013. nov. 6. 18:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igen, győztek az érvek ez így helyes. :)

Vissza lehet vinni, azaz nem lehet mert garanciába nem cserélgetik az egész kályhát csak úgy ilyen miatt (most már tudom).

Megjött az új felső rész, kártalanítva vagyok. Tényleg rendes a forgalmazó, de ha tudom hogy ez ilyen akkor inkább teszek hozzá és veszek valami mást.

Csak egy vicc azért ez, amikor gyerek voltam kályhákkal fűtöttünk, kb. 15-20 éves készülékek voltak, gond nélkül működtek az év minden napján.

2013. nov. 19. 15:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Hja, kérem, a piacgazdaság...
2013. nov. 22. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!