Kandalló üvegéről a kormot mivel takaritjátok le?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 08:33
1/11 anonim válasza:
Fém dörzsivel szépen fellehet dörzsölni egy pillanat alatt és az üvegnek se árt.Utána mosógatószeres szivaccsal szoktam letörölni,majd száraz ronggyal.Mintha új lenne!
2/11 anonim válasza:
sima ablak tisztitoval.ráfujok 2öt..és szépen letörlöm egy pzsvel vagy más puha anyaggal.
3/11 anonim válasza:
Ablaktisztítóval+puha rongy.
Szerintem ha dörzsölgeted összekarcolja az üveget.
4/11 anonim válasza:
Grill tisztitoval! Van direkt grill-kandaló-sütö tisztitó! Ráfujjod, állni hagyod, letörlöd kész! Még utánna ablaktisztitóval, vagy ecetes-mososzeres vízzel átmosom!
Azért a fémdörzsit én nem használnám. Hosszútávon felületi sérülést okozhat, félnék, hogy elpattan az üveg! De ez csak az én meglátásom!
5/11 anonim válasza:
Én kandalló- és kályhaüveg tisztítóval. Az a neve, hogy MELLERUD, spriccelős flakonban van. 500ml olyan 700Huf körül van és sokáig elég, mert nagyon erős. Két fújás, dörzsi szivacs és ragyog. :) Tescoban, Rossmannban lehet venni.
6/11 anonim válasza:
Hamuval es ujsagpapirral kell megdorzsolni.
7/11 anonim válasza:
from oz tud valamit :) tényleg elég a fahamu és papír,bár én papírtörlőt használok.benedvesítem a papírt belemártom a hamuba és szépen lejön minden korom.a végén száraz papírtörlővel áttörlöm így kevésbé kormolodik az üveg.
8/11 anonim válasza:
krumplival.félbevágod és azzal is szépen lejön
9/11 anonim válasza:
Kezeld úgy mint a sima ablakokat. Ablaktisztító +Fekete-Fehér újságpapír.
Nekem egyszer ráéget az üvegre egy festékes fáról kifolyó valami.Még az is simán lejött.
10/11 anonim válasza:
Én hideg zsíroldót használok, majd utána ablak üveg tisztítót, újságpapírral törlöm át, mint az ablaküveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!