Hogyan mostok? Csak bedobáltok mindent a gépbe, vagy előmostok? Zoknikat beáztatjátok, esetleg dörzsölitek?
Főleg azoknak a válasza érdekel, ahol van gyerek, és igen piszkosak tudnak lenni pl. a zoknik vagy bármi.
Aki előmosást alkalmaz, kézzel vagy géppel? Mit használ? Vanish-t, Ariel Professional-t?
Aki csak bedobál mindent, elégedett a végeredménnyel? Zoknikkal is?
Köszönöm a válaszokat!
A beszürkülést úgy értem, hogy pl. egy fehér zokni nem lesz teljesen fehér, de a sötét kosz halványul.
Hetente kb. hányszor mosol?
17:32-es!
Milyen mosóport használsz, és milyen márkájú a mosógéped?
Lazán töltöd be a gépet? Kb. 3/4-ig, vagy mennyi rész marad szabadon a dobból?
Nem tudom, szerintem semmit.
De hátha vannak nálam okosabbak!
elöször kimosom a fehéreket,utána a színeseket,és legvégül a munkásruhákat meg ami nagyon piszkos,esetleg amelyiknek fog a szine.Vagy ami nagyon kényes ruha darab vagy mondjuk ha éppen csak egy olyan polo van ami ereszti a szinét akkor azt kézzel kimosom amig megy a mosógép.nem tart se meddig:)a zoknikat ha nagyon koszos mielött betenném a mosógépbe beszappanozom és áttdörzsölöm kicsit aztán mehet a gépbe.:)Mindig beállitom a gépen az elömosást.
23/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!