Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan mostok? Csak bedobáltok...

Hogyan mostok? Csak bedobáltok mindent a gépbe, vagy előmostok? Zoknikat beáztatjátok, esetleg dörzsölitek?

Figyelt kérdés

Főleg azoknak a válasza érdekel, ahol van gyerek, és igen piszkosak tudnak lenni pl. a zoknik vagy bármi.

Aki előmosást alkalmaz, kézzel vagy géppel? Mit használ? Vanish-t, Ariel Professional-t?

Aki csak bedobál mindent, elégedett a végeredménnyel? Zoknikkal is?

Köszönöm a válaszokat!

2009. nov. 14. 16:22
1 2
 1/20 anonim válasza:

én először a fehéreket mossuk, utána a színeseket.

a végén nagyon koszos már a víz, ezért hnap kipróbálom azt h 2x cserélem a vizet, mert mosás után kemények a ruhák, és nem illatosak, csak akkor amikor kimosom, utána "elillan" az egész. meg azért is mert azt ajánlották h. nálunk ugye kemény a víz, ezért más techikával mossak-

ám Tomi kristályt használok.

2009. nov. 14. 16:35
 2/20 anonim ***** válasza:
Én elömosàs nélkül msok automatàn,és szörnyü,hogy a pàrom koszos zoknija hofehér lesz,de a babàm kakis bodyja ugyanolyan,mint elötte,pedig màr 100 fajta foleltàvolitot vettem...Azt hiszem elöre fogok àztatni.
2009. nov. 14. 16:46
 3/20 anonim ***** válasza:
65%
Soha nem áztatok, nem előmosok. Mindíg minden gyönyörű fehér, esetleg nagyon fűfoltos zokniknál csak a 2. mosás után.
2009. nov. 14. 16:56
 4/20 anonim ***** válasza:
12/L .Én elöször a zoknikat a kádban előmosom majd a mosógépben a hosszabb programmal mosom sima hideg vízben.
2009. nov. 14. 17:01
 5/20 A kérdező kommentje:

16:46-oshoz:

A folteltávolítót csak a tartályba teszed? Nem dörzsölöd meg vele a body-t mosás előtt?

Mert én ezt teszem, és így többnyire nem csalódom a végeredményben.

2009. nov. 14. 17:07
 6/20 A kérdező kommentje:

16:56-oshoz:

Mi az, hogy 2. mosáskor?

Amikor legközelebb mosod?

Ezek szerint a fűfolt első mosásra nem jön ki?

Nekem 3 gyerekem van, és a zoknikkal vagyok gondban.

Ha csak bedobom őket a gépbe, tisztábbak lesznek, de nem tiszták. Például a fekete mocsok a fehér zoknin szürke lesz. Engem pedig ez zavar, mert maximalista vagyok.

Lehet, hogy nem kéne!

A férjem mindig azt mondja, ne vacakoljak velük annyit, de én szeretem, ha minden 100%-ig tiszta.

Lehet, hogy neki van igaza, de én nem nagyon tudok változni!!!

2009. nov. 14. 17:12
 7/20 A kérdező kommentje:

12 éves lány!

Tök pozitív dolog, hogy mosol! Ezt nagyon tudom értékelni! Nekem is van egy ennyi idős lányom, de ő inkább ül a számítógép előtt, minthogy mosson!!

Pedig sokat nyúzom emiatt! Mármint hogy legyen egy kicsit háziasabb!

A te módszereddel biztos szép tiszták lesznek a zoknik, bár nem értem, miért hideg vízzel mosod őket a gépben!

Mást is szoktál mosni?

Maradj ilyen kis szorgalmas!

2009. nov. 14. 17:16
 8/20 anonim ***** válasza:
Be a gépbe azt hajrá...,van rajta előmosó progi is,elégedett vagyok minden végeredménnyel!:)
2009. nov. 14. 17:32
 9/20 A kérdező kommentje:
Jó neked!
2009. nov. 14. 17:33
 10/20 anonim ***** válasza:

16.56.

Igen úgy értettem, hogy a fű néha meglátszik még egy kicsit. Ha nézem. Beszürkülni nekem nem szokott semmi.

2009. nov. 14. 17:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!