Hogyan mostok? Csak bedobáltok mindent a gépbe, vagy előmostok? Zoknikat beáztatjátok, esetleg dörzsölitek?
Főleg azoknak a válasza érdekel, ahol van gyerek, és igen piszkosak tudnak lenni pl. a zoknik vagy bármi.
Aki előmosást alkalmaz, kézzel vagy géppel? Mit használ? Vanish-t, Ariel Professional-t?
Aki csak bedobál mindent, elégedett a végeredménnyel? Zoknikkal is?
Köszönöm a válaszokat!
én először a fehéreket mossuk, utána a színeseket.
a végén nagyon koszos már a víz, ezért hnap kipróbálom azt h 2x cserélem a vizet, mert mosás után kemények a ruhák, és nem illatosak, csak akkor amikor kimosom, utána "elillan" az egész. meg azért is mert azt ajánlották h. nálunk ugye kemény a víz, ezért más techikával mossak-
ám Tomi kristályt használok.
16:46-oshoz:
A folteltávolítót csak a tartályba teszed? Nem dörzsölöd meg vele a body-t mosás előtt?
Mert én ezt teszem, és így többnyire nem csalódom a végeredményben.
16:56-oshoz:
Mi az, hogy 2. mosáskor?
Amikor legközelebb mosod?
Ezek szerint a fűfolt első mosásra nem jön ki?
Nekem 3 gyerekem van, és a zoknikkal vagyok gondban.
Ha csak bedobom őket a gépbe, tisztábbak lesznek, de nem tiszták. Például a fekete mocsok a fehér zoknin szürke lesz. Engem pedig ez zavar, mert maximalista vagyok.
Lehet, hogy nem kéne!
A férjem mindig azt mondja, ne vacakoljak velük annyit, de én szeretem, ha minden 100%-ig tiszta.
Lehet, hogy neki van igaza, de én nem nagyon tudok változni!!!
12 éves lány!
Tök pozitív dolog, hogy mosol! Ezt nagyon tudom értékelni! Nekem is van egy ennyi idős lányom, de ő inkább ül a számítógép előtt, minthogy mosson!!
Pedig sokat nyúzom emiatt! Mármint hogy legyen egy kicsit háziasabb!
A te módszereddel biztos szép tiszták lesznek a zoknik, bár nem értem, miért hideg vízzel mosod őket a gépben!
Mást is szoktál mosni?
Maradj ilyen kis szorgalmas!
16.56.
Igen úgy értettem, hogy a fű néha meglátszik még egy kicsit. Ha nézem. Beszürkülni nekem nem szokott semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!