Hogyan válogatjátok szét a ruhákat mosáshoz? Lent folytatva!
Én törülközöt külön mosom,abbol mindig összegyülik egy gépnyi.Àgynemüt szintén,mert abbol is 3 helyiségböl kell összeszednem.
Felsöket,nadràgokat egyne mosom a melltartokkal,szinre külön szedve,persze eddig semmi bajuk nem lett.Fehéreket egyértelmüen külön,ha atléta van fehér,és alsonemü,akkor azokat egybe.
hát a bugyit én biztos nem mosnám egybe...
a konyharuhát én mindig 90 fokon
gondolj bele, abba a sok baktériumba... és lehet az a mosási fok amiben mosod, hacsak nem mindent 90 fokon nem öli meg őket, csak rákerülnek a többire aztán a bőrödre és esetleg még mélyebbre
van egy barátnőm, aki még a bugyikat és a melltartókat is külön mossa a zokniktól, mert tudja, hogy a vele együtt élő férfiaknak a lába hajlamos a gombásodásra. ezt szerintem nem kell részletezni, hogy miért...
Bugyit konyharuhával inkább ne, az elég gáz.
Én színek szerint válogatok, mosok nadrágot bugyival és zoknival simán, de csak szín szerint.
Ugye vannak a fehérek és a nagyon világos darabok, pl. rózsaszín pizsama.
Vannak a színesek és a sötétek.
A törölközők nálam is külön mosódnak 60 fokon fehérítővel és mosószerrel, mindig összejön egy teljes adag belőle, vannak színes törölközők azokat sem mosom össze a világos törölközőkkel, azokhoz nem rakok fehérítőt.
Az ágyneműket külön mosom 40 fokon, ha színben a lepedő is olyan akkor hozzáteszem, de egy fehér lepedőt nem mosok össze a kék ágyhuzattal. Ilyenkor megy a lepedő a fehér mosásba.
A konyharuhákat szigorúan elkülönítve magukba, fehérítővel, mosóporral és öblítőszer nélkül 60 fokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!