Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Sos! Mit tegyek? Anyaek...

Sos! Mit tegyek? Anyaek barmikor hazaerhetnek. Nagyon felek.

Figyelt kérdés

Ettem es az ebedhez uborkasalata volt (igen, most ebedeltem) es kiontottem a szonyegre, probaltam feltorolni, nem is latszik, de nagyon budos a szonyeg. Anya pedig mindent megerez. Nincsenek itthon a szuleim, de barmikor hazaerhetnek es nem ismeritek oket. Nagyon nagy balhe lesz ebbol, ha megtudjak. Mit tegyek? Hogy tudom eltuntetni a szagot?

Legyszi most ne azt mondjatok, hogy nem kell a szobaba enni stb..hanem segitsetek!

15L

2013. aug. 20. 17:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mar csak az hianyozna, ha arra jonnenek haza, hogy egy orian feher folt van a szonyegen....
2013. aug. 20. 17:57
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
De ezekért tényleg balhéznának? Miért ilyenek a szüleid?
2013. aug. 20. 18:08
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Átérzem a kérdező helyzetét, nálunk is ez ment gyerekkoromban... :/
2013. aug. 20. 18:10
 14/17 A kérdező kommentje:
A szonyegert en se tudom, hogy miert balheznak.. Amugy hazaertek en addig a sutoporos dolgot megcsinaltam, meg telefujtam a szobat dezodorral. Aztan anya kerdezte, hogy mitol vizes a szonyeg? Mondtam, hogy veletlenul kiontottem egy pohar vizet, ebbol nem volt gaz. Mert 'csak viz'. A dezodorert lecs*sztek, hogy minek fujok magamra annyit es miert a nappaliba. A sutit meg nem lattak. Azzal meg az a bajuk, hogy 'miert kezdek bele olyanba ami nem megy? Meg, hogy elpocsekoltam a hozzavalokat es nem lett a legjobb.
2013. aug. 20. 18:23
 15/17 anonim válasza:
84%
mintha az èn anyám lenne....:(
2013. aug. 20. 18:27
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Lényeg hogy a szőnyeg miatt nem csesztek le :) Ha az én kislányom lennél, akkor nem hogy leszídnálak a süti miatt még büszke is lennék hogy 15 évesen már próbálkozol... De hát anyukád sajnos nem ilyen :S Részvétem
2013. aug. 20. 18:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnállak!
2013. aug. 22. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!