Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Szerintetek mi számít már...

Szerintetek mi számít már "kóros" rend- és tisztaságmániának?

Figyelt kérdés

Számotokra mi az a határ, amit ha átlép vki, onnantól már ti már úgymond betegesnek / túl precíznek tartjátok?

Írjatok konkrét történeteket, eseteket esetleg szokásokat, amiket másoktól láttatok és kiakadtatok rajta.

:)

2013. aug. 19. 19:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Ezzel viszont nem értek egyet! Nekem és a páromnak is derékig érő hajunk van, vörös és fekete, bizony meglátszik a világos parkettán mindenhol. Emellé két fekete macska még (nem csak szőrről van szó, hanem az almot is kihordják a tappancsukkal pl). Portörlés + porszívózás muszáj heti 2x, néha 3x is. Nem szeretjük csinálni, de szőrben lépkedni sem."

Jó hát macskákkal, meg speciális körülményekkel oké, de én pormentes úton lakok, állatok csak kint vannak, nincs hosszú hajam, így nekem sok lenne. Még most is amikor porszívózok, igazából köt fölöslegesen csinálom.

2013. aug. 20. 18:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Egy hölgyet ismertem, aki saját bevallása alapján kényszeres rendmániás volt. Egy példára emlékszek, amit mondott: Képes volt este, miután már lefeküdtek, felkelni az ágyból, és megnézni, hogy a szoba előtt, a papucsok szépen egymás mellett vannak-e.

Gondolom a takarításban és a rendrakásban is ilyen mániás.

2013. aug. 22. 07:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Inkább legyen valaki rendmániás, minthogy az egész házat ellepje a kosz és a szemét.
2013. aug. 22. 07:38
 14/14 anonim válasza:
Én is naponta port törlök, porszívózok 2 naponta felmosok. Van aki ezt is soknak tartja. Viszont olyan hamar megvan és utána olyan jó a szép tiszta lakás. Akkor szoktam rá mikor a lányaim kezdtek mászni. Mivel ikrek voltak nem tudtam mindig a nyomukban lenni, hogy nem találnak e valami piszkot valahol. Most már nagyobbak, de szívesen csinálom, szeretem a tisztaságot. Viszont azért meglep, hogy rendszeresen megkérdik, hogy új a mosdókagyló, pedig már vagy ezer éves, csak heti kétszer tisztítom.
2013. aug. 22. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!