Mit vettél az ikeában? és meg vagy e elégedve a termékkel amit vettél?
Hosszú évek óta rendszeresen vásárolunk az IKEÁ-ban, képtelen lennék felsorolni azt a milliónyi terméket, amelyeket már nálunk vettünk...
Többféle lámpát, polcokat, bútorokat, könyvtámaszokat, rajzeszközöket, játékokat, díszeket, konyhai felszereléseket, gyerekszobába való cuccokat, textileket, tükröket, stb., stb., stb...
Minden holmival elégedett vagyok (árával is, minőségével is).
Hetente "benézek" az IKEA weboldalára, listányi cucc lenne, amit most is szívesen megvennék, ha lenne rá elegendő fölösleges pénzem.
Beléptem az IKEA FAMILY klubba is, itt is egy csomó kedvező cuccot lehet venni olcsóbban. :D
Amit nagyon hiányolok : a WEBÁRUHÁZ!!!
Ausztriában és Németországban működik webáruházuk, nagyon jó lenne, ha Mo-on is bevezetnék, könnyebb lenne a vásárlás, sokan nem tudnak Bp-re felmenni vásárolni.
Én sem tudok sokszor elmenni a boltjaikba, pedig Bp-en lakom, sokkal többet vásárolnék tőlük, ha neten megrendelhetném! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!