Milyen tűzhelyetek/sütőtök/főzőlapotok van és meg vagytok vele elégedve?
Most tervezzük lecserélni a régit. Az valami magyar gyártmányú, 30 éves, 4 gázégős, gáz sütős.
A kérdés, csak, hogy milyenre. A főzőlap mindenképpen jó lenne ha gázos lenne. A sütő lehet elektromos, ha a magasabb számla ellenére szebben süt. Különálló vagy beépíthető... ezt sem döntöttük még el. Melyik jobb?
Nekem Acanta gáztűzhelyem van és nagyon szeretem. Igaz, már több mint tízéves, de gyönyörűen süt-főz-grillez. Ráadásul használan vettük 10 ezerért :D Anyukámnak is ilyen van, ezért bíztam benne, hogy jó lesz, és beigazolódott.
De ha te újat szeretnél, akkor ez nem játszik..
Nekem Pelgrim pk 424-es van.Még néhány év,és újat veszünk.
Szempontok:
-Mindenképp kombi legyen!!!
-Lehetőleg régi,ismert márka.
-Nem kell a beépített.
-A sütő mindenképp digit.programórás!
-Jó lenne,ha a nagy gázégő elől lenne.
-Nem akarok"inox"-ot.
-Minél nagyobb sütőtérfogat.
---Amit eddig néztünk: Gorenje,Bosch,Siemens,AEG.
Köszönöm a hasznos válaszokat.
Mindenképp inoxosat szeretnék, mert a hűtő is az. Ráadásul az még hosszába szálcsiszolt is. Ugyan ilyenbe sütőt biztos, hogy nem fogok kapni, de akkor már legalább a színébe ne üssön el.
Amúgy nekem semmi bajom az inoxxal.
Amit eddig néztem és tetszett, Bosch és Siemens volt. Volt még egy Samsung is. Annak a főzőlapja gázos volt és szintén fekete edzett üveg lapra voltak ráültetve a gázégők. Ez is jól nézett ki de ennek az ára 140 volt. Jó lenne ha 100 alatt megúsznánk.
nekem a főzőm gáz, és Bosch. nagyon jó, inox kivitel, könnyű takarítani, 40e volt, 2 éve.
a sütőm Fagor, szintén inox, villany, sok funkció, szépen süt, légkeverés, miegymás :)
asszem 90e körül volt szintén 2 éve.
szerintem a beépíthető igényesebben, modernebbül néz ki, és jó, hogy mindkettőt az igényeidre és a pénztárcádra szabhatod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!