Mivel szedhetném le a vízkövet a zuhanykabinról? Anyukák hogy csináljátok?
Az ecet tényleg jó, én a zuhanyfüggönyt és a csapot, mosógépet is azzal szoktam kimosni.
Csempére/kádra pedig azt a vízkőoldót szoktam hígítva fújni, amivel pl. a vízforralót is vízkőtelenítem.
Csapnál annyi a gond, hogy az ecet szétmarja a rezet. (igen, a krómozás alatt a csaptelep rézből van)
Oda érdemes citromsavat használni. Az ilyen Cillit cuccok csak pénzkidobás. Azokban is ecetsav van, meg nagyon sok reklámköltség.
Vízkőoldót kell venni, és azzal bekenni, és állni hagyni egy ideig, majd ledörzsölni és leöblíteni. ezt annyiszor ismételni amíg el nem tűnik.
DE!! amikor használod a vízkőoldót addig nem szabad levegőt venni ott, mert marja a tüdő hörgőket. Utána ki kell menni és bezárni az ajtót- majd vissza menni nyitva legyen az ablak! és befejezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!