Szerintetek alaposan elöblíti a mosogatógép az edényeket, vagy utána el szoktátok öblögetni hideg vízzel még őket?
Ne vegyél tablettát !Nem minden programhoz jó,csak a hosszúakhoz.Nem képes elolvadni,a rövid idő alatt.
Még az öblitőben is ott marad,ezért habos .A DM ben nagyon jó minőségű port lehet venni és sót is .
Ételmaradékos edényt soha ne rakjál be,mert a szőrőre rakódik ,és rontja a gép hatásfokát.Mellette sűrűen kell a szűrőt is tisztitani .Rövid programnál rászáradt ételmaradékosat sem,mert nincs idő a leáztatására .
Papirral ki kell törölgetni az ételmaradékot.Ez mosogató gép,és nem konyhamalac .Meghálálja a gép a gondosságot .
Ha nem szárító programon van ,mosogatás végeztével ajtót
kinyitni,és a meleg edények gyorsan leszáradnak .
Én még mindig nem értem, mi értelme a mosogatógépnek, de ti tudjátok... Az igazán koszosakat, odaégetteket úgy sem lehet belerakni, amit meg könnyen elmos, azt kézzel is könnyű. Én egy 6 fős, minden tányért összekenős, főzős, bulis társaság után 20 perc alatt elmosogatok.
26/F
Nem szoktam edényt odaégetni és mi az igazán koszos? Ahogy írták előttem, ételmaradékosat nem teszünk bele, sőt kézi mosogatásnál sem úszik a vízben, mert előtte leszedi az ember.
Hát tudod hétvégente naponta mosogatni 3* vagy egyszer bekapcsolni a gépet még mindig takarékosabb és élvezetesebb. Nem beszélve arról, amikor az ember hazaesik melóból és este 8-kor mosogat...de ha te szeretsz kézzel mosogatni, csak nyugodtan, én is azzal mosogattam, míg nem volt gépem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!