Hogyan tisztítjátok a mosó-és mosogatógépet?
Sehogy. Mért akarod tisztítani?
A használat közben a "saját" mosószerével kitisztítja magát.
a "saját mosószere" csak lerakódik.
mosógépbe főleg.
mosógépet 90 fokon 30-40dkg trisóval, aztán 30 fokon hypóval, ez jó a lerakódások feloldására és a bomló-gombásodás elpusztítására, én rendszeresen ezt használom.
vízkőtelenítésre ecet és citromsav is jó, utóbbi lassabban dolgozik, de töményen lehet és nem szagos.
Én 2 liter ecetet szoktam önteni a mosószeradagolóba, majd a dobba. Egy órán keresztül ugy hagyom, néha megpörgettem a dobot. MAjd elindítok egy 60 fokos mosást.
Eddig bevált.
a mosógépet hosszú, 90 fokos programra szoktam kb havonta egyszer elindítani jó fél üveg ecettel. az összes adagolójába teszek és a dobba is.
a mosogatógépnek a szűrőjét szoktam kb 2 hetente kiszedni, kitakarítani (beáztatom zsíroldós vízbe) és lehet a boltban venni kifejezetten mosogatógépbe való tisztítószert egy kis műanyagflakonban. 2fázisú,bele kell önteni és tisztítja, fertőtleníti. ezt kb kéthavonta szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!