Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan szoktassam rá magam a...

PusziAzArcodra kérdése:

Hogyan szoktassam rá magam a házimunkára? Vagy csak simán, hogy rendezettebb legyek?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, jó a tanulmányi átlagom (1.tanuló vagyok városunk legjobb iskolájában) , tisztán tartom magam,foglalkozok magammal, vannak barátaim , szeretek olvasni , stb-stb. De valahogy, nem fér a fogamra a takarítás. Ezt mind csak azért irtam le,hogy elég sikeresnek mondható a szinte másfél évtizednyi életem. A szüleim próbálnak mindent,hogy kicsit házias legyek, ezzel nem is lenne baj ,mert én is próbálok,de valahogy a lustaság mindig győz. Tudnátok segíteni,pár tippel, akármivel, amivel rászoktathatom magam a rendezettségre? Nagy káosz van a szobámban is! :|

2012. dec. 27. 19:45
1 2
 11/13 anonim válasza:
0%
Faterodnak jól meg kellene cibálni a hajadat és rendet tartatni veled,amilyen mocsok van a szobában olyan mocsok vagy te is.Ilyen kérdéseket ideírni basszus ne más emberektől várj választ ilyen kérdésekre.Buta kérdés buta embertől
2013. jan. 13. 14:38
 12/13 A kérdező kommentje:
Tippeket vártam csupán:) gyökér!
2013. jan. 27. 21:03
 13/13 anonim ***** válasza:

# 11/12

Ezért érdemes volt ide írnod?

2013. jan. 28. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!