Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen gyakran takarítasz?

Milyen gyakran takarítasz?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 11:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

fürdőszobát szeretem takaritani,mivel tök jó hogy beleöntök tömény domestost a zuhanyzóba és fél orát állni hagyom had dolgozzon, majd közben felmosok akkor csak kicsit rakok bele, és már érzem is a tisztaságot pár perc és már minde fertőtlenitve van.

ezt amugy hetente csinálom hétfői napokon, felmosni konyhában naponta,kisbaba miatt,

2010. jan. 7. 00:29
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Néha amikor képtelen vagyok belépni normálisan a szobámba kb. 2havonta van ez:D de akkor sem takarítanék ha anyám nem akarna eltiltani dolgoktól. 16/L (Egyéként anyám nem mintha olyan jó példát mutatna: hetente egyszer elmosogat, kéthetente felporszívóz, felmos, letakarít mindent)
2010. márc. 1. 20:28
 13/15 anonim válasza:
Hetente egyszer takaritok. A konyhat hetente tobbszor, mivel sokat fozocskezek. Porszivozni nem porszivozok majdnam soha, a szonyegeim kisseb darabok, amiket konnyen elbirok es kinn porolom ki oket. Nem birom a porszivo altal felvert port es szagot. Igenyes vagyok a tiszta agynemure, ezert ha frisset szeretnek barmikor atcserelem. Igaz, csak en vagyok a parommal, egyelore.
2010. máj. 4. 14:39
 14/15 anonim válasza:

1-2 naponta porszívózok, felmosok mindenhol.

2-3 naponta letörölgetek a szobákba, fürdőbe csempét lemosom meg minden mást is.

A konyhában minden nap letörölgetek min. 1szer meg minden mosogatás után.

2010. szept. 13. 14:42
 15/15 anonim válasza:

naponta többször: konyha felmosása (kutya sáros lába miatt)

naponta: rendrakás

hetente: porszívózás, portörlés,

havonta: WC pucolás, szőnyeg mosás, fürdőszoba,

több havonta: felesleges cuccok kiszanálása, ablakpucolás, garázs teljes takarítása.

2010. okt. 17. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!